Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Некадашњи певач популарне музичке групе ПРИЗНАО КРИВИЦУ након што је напао мајку бивше девојке: Добио условну казну и забрану приласка

Певач Зајн Малик осуђен је према четири тачке оптужнице те је добио условну казну у трајању од годину дана због напада на мајку своје сада већ бивше девојке Ђиђи Хадид

1635666410_profimedia-0170570907.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Зејн Малик се наводно физички сукобио с мајком Ђиђи Хадид, Јоландом Хадид, а сада је признао своју кривицу према све четири тачке оптужнице. Тачније, бивши члан бенда Оне Дирецтион рекао је да је "пристао да не оспорава оптужбе". 

Прочитајте још: ИСПУНИЛА ИМ СЕ ЖЕЉА: Кристијано Роналдо и Георгина Родригез потврдили да постају родитељи близанаца - Ево ко је први честитао (ФОТО)

Поред тога што је на Јоланду физички насрнуо те јој тиме нанео физичку и психичку штету, он ју је, као и своју партнерку вређао. На крају, певач се сукобио и с телохранитељем који је био с њима. Зејн је добио условну казну у трајању од годину дана, по 90 дана за сваки прекршај. Уз то, мораће да похађа курс за контролу беса, као и програм против насиља у породици.Певач је пристао на 90 дана условне казне за сваку тачку, у укупном трајању од 360 дана. Такође је пристао да нема контакта са Јоландом Хадид и са осталим члановима породице.

О свему се огласила и Ђиђи преко свог портпарола.

- Ђиђи је усмерена само на најбоље за Каи. Тражи приватност током овог раздобља - рекао је.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas