Oglas
· · Komentari: 0

Nekadašnji pevač popularne muzičke grupe PRIZNAO KRIVICU nakon što je napao majku bivše devojke: Dobio uslovnu kaznu i zabranu prilaska

Pevač Zajn Malik osuđen je prema četiri tačke optužnice te je dobio uslovnu kaznu u trajanju od godinu dana zbog napada na majku svoje sada već bivše devojke Điđi Hadid

1635666410_profimedia-0170570907.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Zejn Malik se navodno fizički sukobio s majkom Điđi Hadid, Jolandom Hadid, a sada je priznao svoju krivicu prema sve četiri tačke optužnice. Tačnije, bivši član benda One Direction rekao je da je "pristao da ne osporava optužbe". 

Pročitajte još: ISPUNILA IM SE ŽELJA: Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez potvrdili da postaju roditelji blizanaca - Evo ko je prvi čestitao (FOTO)

Pored toga što je na Jolandu fizički nasrnuo te joj time naneo fizičku i psihičku štetu, on ju je, kao i svoju partnerku vređao. Na kraju, pevač se sukobio i s telohraniteljem koji je bio s njima. Zejn je dobio uslovnu kaznu u trajanju od godinu dana, po 90 dana za svaki prekršaj. Uz to, moraće da pohađa kurs za kontrolu besa, kao i program protiv nasilja u porodici.Pevač je pristao na 90 dana uslovne kazne za svaku tačku, u ukupnom trajanju od 360 dana. Takođe je pristao da nema kontakta sa Jolandom Hadid i sa ostalim članovima porodice.

O svemu se oglasila i Điđi preko svog portparola.

- Điđi je usmerena samo na najbolje za Kai. Traži privatnost tokom ovog razdoblja - rekao je.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas