· · Коментари: 0

"Ненад је тај који ме враћа у реалност": Наташа Нинковић о односу са мужем и синовима - "Волим да идем код психолога"

Глумица потпуно искрено и о својим манама

1671784755_foto-Natasa-N-V.-Danilov.jpg
Фото: В. Данилов

Српска позоришна, филмска и телевизијска глумица Наташа Нинковић недавно је прославила свој 50. рођендан у кругу породице и пријатеља. Током пет деценија живота изградила је богату професионалну каријеру, али и остала посвећена својој породици и посебно својим синовима. Иако не воли превише да експонира свој приватан живот, добро познато да је више од две деценије удата за бизнисмена Ненада Шаренца, са којим је добила близанце Луку и Матију.

Лука и Матеја, иако засигурно поносни на познату и талентовану мајку, никада нису желели да буду део јавног света. Они су након пунолетства решили да се преселе у Америку, где су наставили школовање.

Прочитајте још: Јелена Гавриловић ускоро стаје на "ЛУДИ КАМЕН": Глумица открила ко ће јој певати на свадби

- Свесна сам свих својих мана, али исто тако сам свесна и свих својих добрих страна. То је ваљда зрелост и добро се носим с тим. Још увек имам делове у којима сам несигурна, као рецимо кување, где ми деца кажу молим те једном спреми јело и реци то је то, а не сваки пут јао само сам ово заборавила, можда сам мало раније извадила јело из рерне - открила је једном приликом у емисији "Балканском улицом", па додала:

- Срећна сам јер су ми усклађене жеље и могућности. Било је тренутака кад то није био случај и стално сам била нечега жељна, те морам још ово, стално нешто ми фали, али сад имам неку равнотежу. И сад ми се деси да се некад изгубим, али је Ненад тај који ме увек поврати у реалност. Њему више ради рацио него мени и тада ме буквално подсети на неке ствари и отвори ми очи. Обично ми каже окрени се око себе и погледај неке ствари, треба све да сагледаш, и онда се саберем и кажем да, у праву си.

Прочитајте још: КРАЉИЦА ЕЛИЗАБЕТА је имала особу задужену да јој РАЗГАЗИ ЦИПЕЛЕ: Упознајте ко је био на овој битној функцији! (ФОТО)

Постигла је успех каквом се није надала кад је била млађа:

- Доста сам писала дневнике раније и скоро сам их нашла и изненадила се шта сам писала. Ту су све били моји снови и схватила сам да све што је млада Наташа тада желела ја сам остварила и отишла и даље од тога. Кад сам то видела, рекла сам себи: кад будеш у некој кризи или мислиш да ти нешто фали, овога ћеш се сетити. У младости сам често била бунтовна, била сам борац и то није било лако за моје родитеље. Било ми је све то тескобно и тесно, Београд ми је био мали, а не Требиње. И данас се суштински не разликујем превише, али се осећам испуњено и остварено - препричава глумица.

- Цео живот сам била преосетљива и нисам знала тиме да владам. Мама ме је звала Калимеро, у смислу да сам само плакала кад год ме нешто повреди. И дан-данас сам рањива, само што сам у последњих неколико година научила да се с тим носим и себи дајем дан или два да се с тим изборим. Раније је то трајало дуже, али сада ако ме неко разочара, морам то да рашчистим, не могу то напола. Онда кажем себи, је л’ то тако - јесте, онда идем даље.

Наташа је једном приликом признала да јој је било тешко када је требало да се преселе, а за њихов одлазак се, како је испричала, припремала две године са психологом:

- Припремала сам се две године за то код психолога, сада ми је лакше јер Матија прави годину дана паузе од живота у Америци, па је поново с нама код куће. Када је први пут отишао, нисам много улазила у његову собу јер ми је било тешко - испричала је својевремено за медије:

- Волим да идем код психолога, иначе сам од оних мајки да чим осетим да нешто можда није добро одмах дижем аларм. Да ли да идемо заједно или појединачно, све одмах стављам на кант и одмах то рашчистим. Нисам ни ја увек спремна за рашчишћавање, па сачекам мало, питам их јесте ли за то или не, па ако нису, онда одем у њихово име и питам који би потез требало да направим. Можда то и није увек најбоље решење, али ја то тако волим и сматрам да је најбоље да питам. Знам да себи направим угођај.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.