Oglas
· · Komentari: 0

"Nije lako, ali nastaviš život": Marija Veljković se nakon razvoda vratila u devojački stan, a onda je sreću pronašla kraj poznatog glumca

Marija Veljković je uvek otvoreno govorila o razvodu

1707826591_rts_novogodisnji_program-_13122023_0075.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Voditeljka Marija Veljković se pre izvesnog vremena razvela od supruga Milana Milovanovića sa kojim ima troje dece i vratila se u svoj devojački stan koji se nalazi u beogradskom naselju Medaković.

- Trebalo nam je vreme da bismo se organizovali. On je ostao u našem stanu, a ja sam se sa decom i kučetom preselila u svoj devojački, u kome nisam bila od 2009. godine. Nije lako, ali nastaviš život - ispričala je jednom prilikom Marija, pa otkrila kako se oseća kada se probudi u starom, a opet sada novom stanu.

‒ Smireno. Poenta svih nas je da budemo srećni, a onda činimo male ili velike korake da bismo dotle došli. Sve, pa i novi početak, ima i lepe i ružne strane, ali ćemo sada o lepim – imam mir i njih troje, a dalje ćemo videti. Kad su mi mama i tata kupili stan, s prozora su se videle njive, a sada je tu parking, otvoreni su restorani, samoposluge, pekare, izgrađene su nove zgrade, između njih su igrališta - ispričala je jednom prilikom Marija za domaće medije.

Marija se razvela 2022. godine, a kasnije je svoju sreću pronašla kraj glumca Rastka Jankovića.

(Blic)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas