Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Није рекао да је ОЖЕЊЕН и да има синове": Тихомир Станић открио детаље о својој породици, па проговорио о свом ЉУБАНОМ животу

Подаци о чувеном глумцу које многи нису знали

1699525052_Foto-Ataimages.rs-Tihomir-Stnaic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Глумац Тихомир Станић иза себе има веома успешну каријеру. Његове бројне улоге су освајиле публику широм региона, а оно што је такође занимљиво је фановима је његов приватни живот. Тиха је једном приликом открио како су се његови родитељи упознали.

- Отац је био учитељ и онда је дао оглас. Учитељ тражи жену. Кажу да је мами неко други одговорио на тај оглас. Он је дошао и није рекао да је био ожењен и да има синове. Шифра на том огласу је био наслов романа Франсоа Саган „Добар дан, туго".

- Када се мама некад жалила на живот који водимо, он би јој рекао шта се жали, када је на огласима писало: "Добар дан, туго". Судбински сусрет љубави им је био. Допали су једно другом. Он је после тврдио да му је послала лажну фотографију. Говорио је да то није она, али то није истина, наравно - рекао је глумац за "Курир".

Његов отац је из првог брака имао два сина, Драгомира и Гордана, а својој супрузи, мајци Тихомира Станића је то открио тек након венчања. Пар је добио три сина: Тихомира, Миомира и Богдана, пише "Блиц".

Тихомир је причао и о свом љубавном животу. Он са садашњом парнерком Јеленом није у браку, јер како глумац тврди она то не жели. Имају две ћерке Милену Хану и Софију Нађу. Међутим оно што је мање познато јавности је да глумац иза себе има брак са Белгијанком Лилијаном Луис Вермиш коју је оженио 1979. године током друге године факултета. Тај брак није окарактерисао као неуспешан и наглашава да је са Лилијаном још увек у добрим односима.

- Мој брак пре овог није био неуспешан. Био је успешан, само је трајао десет година. Јако је успешан био и сад сам у јако добрим односима са бившом женом. И после сам ишао у Белгију. Десило се тако да се завршио тај брак. Упознао сам Софијину мајку, па сам се заљубио, зато је тај брак прекинут - рекао је глумац, преноси "Глоссy".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas