Oglas
· · Komentari: 0

"Nije rekao da je OŽENJEN i da ima sinove": Tihomir Stanić otkrio detalje o svojoj porodici, pa progovorio o svom LJUBANOM životu

Podaci o čuvenom glumcu koje mnogi nisu znali

1699525052_Foto-Ataimages.rs-Tihomir-Stnaic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Glumac Tihomir Stanić iza sebe ima veoma uspešnu karijeru. NJegove brojne uloge su osvajile publiku širom regiona, a ono što je takođe zanimljivo je fanovima je njegov privatni život. Tiha je jednom prilikom otkrio kako su se njegovi roditelji upoznali.

- Otac je bio učitelj i onda je dao oglas. Učitelj traži ženu. Kažu da je mami neko drugi odgovorio na taj oglas. On je došao i nije rekao da je bio oženjen i da ima sinove. Šifra na tom oglasu je bio naslov romana Fransoa Sagan „Dobar dan, tugo".

- Kada se mama nekad žalila na život koji vodimo, on bi joj rekao šta se žali, kada je na oglasima pisalo: "Dobar dan, tugo". Sudbinski susret ljubavi im je bio. Dopali su jedno drugom. On je posle tvrdio da mu je poslala lažnu fotografiju. Govorio je da to nije ona, ali to nije istina, naravno - rekao je glumac za "Kurir".

NJegov otac je iz prvog braka imao dva sina, Dragomira i Gordana, a svojoj supruzi, majci Tihomira Stanića je to otkrio tek nakon venčanja. Par je dobio tri sina: Tihomira, Miomira i Bogdana, piše "Blic".

Tihomir je pričao i o svom ljubavnom životu. On sa sadašnjom parnerkom Jelenom nije u braku, jer kako glumac tvrdi ona to ne želi. Imaju dve ćerke Milenu Hanu i Sofiju Nađu. Međutim ono što je manje poznato javnosti je da glumac iza sebe ima brak sa Belgijankom Lilijanom Luis Vermiš koju je oženio 1979. godine tokom druge godine fakulteta. Taj brak nije okarakterisao kao neuspešan i naglašava da je sa Lilijanom još uvek u dobrim odnosima.

- Moj brak pre ovog nije bio neuspešan. Bio je uspešan, samo je trajao deset godina. Jako je uspešan bio i sad sam u jako dobrim odnosima sa bivšom ženom. I posle sam išao u Belgiju. Desilo se tako da se završio taj brak. Upoznao sam Sofijinu majku, pa sam se zaljubio, zato je taj brak prekinut - rekao je glumac, prenosi "Glossy".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas