Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Њу је волео пре Данијеле Димитровске: Ово је прва жена ОГЊЕНА АМИДЖИЋА (ФОТО)

Прва супруга популарног водитеља

1657707082_ognje-i-danijela.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Данас је у медијима ођекнула вест да се Огњен Амиџић, након десет година брака, разводи од Данијеле Димитровске са којом има осмогодишњег сина Матеју.

Прочитајте још: "Ја сам господарица у нашем браку": Овако је говорила Данијела Димитровска пре развода

Њих двоје су ове наводе потврдили саопштењем за медије. Иако је Данијели ово први брак, Огњен је пре ње четири године био у брачној заједници са Милицом Марковић. 

У телевизијској кући у којој и данас ради Огњен Амиџић упознао је своју прву супругу. Она из информативне, а он из забавне редакције, већ тада су поседовали разлике у интересовању и карактеру, али када се роди хемија, најлакше је поверовати у ону стару "супротности се привлаче".

Прва жена Огњена Амиџића са њим је пред олтар стала 2006. године и пред Богом му изговорила судбоносно "да" у манастиру Каона код Шапца. Неколико дана након тога пар је приредио и велику прославу у једном београдском ресторану.

 

Од тог дана сачувана је једна фотографија, а о ексцентричном изгледу младенаца, који је тада одушевио јавност, прича се и данас.

Међутим, баш као што и са венчања нема много фотографија, нема их ни из приватног живота, јер је прва жена Огњена Амиџића желела да њихову брачну интиму сачува само за себе.

Прочитајте још: "Ја сам господарица у нашем браку": Овако је говорила Данијела Димитровска пре развода

- Просто ми није пријатно када нас у јавности сликају заједно, јер се трудим да наш приватни живот држим у тајности. Огњен је јавна личност, међутим мој посао је нешто сасвим друго - рекла је Милица, која је на брак са водитељем ставила тачку после четири године, уз јавно саопштење да се љубав угасила, али да ће њих увек везивати искрено пријатељство.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas