Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НОВИ ДЕТАЉИ РАЗВОДА: Харис Џиновић поново проговорио о Мелини - "Било ми је ТЕШКО када ми се породица разбила"

Харис и Мелина Џиновић су већ неко време у жижи јавности због вести о разводу, а Харис је својим фановима открио зашто је после толико година дошло до разилажења супружника

1710490967_f22aa927a713554fb1395e82643d5880f3034e64.jpg
Фото: Новости
Oglas

Тема број један на српској естради већ недељама је развод Хариса и Мелине Џиновић, који су решили да на своју љубав дугу 22 година дефинитивно ставе тачку.

Како је недавно певач признао, Мелина је њега оставила, а сада је поново открио нове детаље краха брака са модном креаторком:

- Она је напустила мене, а не ја њу. Она зна разлоге. Било ми је можда тешко пре годину дана, годину и по дана, јер ми се разбија породица. Сви живимо ту, једино се госпођа иселила својом вољом, тако да, помирење - не, мислим, шта ја знам, сломити хлеб овако на пола, па га опет саставити, какав ће бити? - рекао је Харис пред камерама телевизије Уна.

Иначе, Харис је недавно решио да прекине ћутњу и први пут проговорио о разлогу развода.

- Она зна разлог, она је напустила мене, нисам ја њу. Ја не знам ништа, углавном преварени муж задњи сазна - тим је речима Харис Џиновић прекинуо медијску ћутњу и први пут проговорио о разлогу краха брака с 30 година млађом модном креаторком Мелином.

Подсетимо, Харис је Мелину упознао 2003. године. Након што ју је угледао у једном кафићу у родном Сарајеву, није се смирио док није добио њен број телефона.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas