Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РЕКОРДЕР

О маски познатог глумца сви причају: Пола милиона лајкова за неколико сати (ФОТО)

Глумац одушевио пратиоце маском

1602150321_kalkin.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /тхе латест схоw
Oglas

Макалеј Калкин, поново је одушевио своје обожаваоце. Овога пута није фотографија на којој позира и показује свој нови изглед, већ се похвалио маском која је постала потпуни хит.

Прочитајте још: Ким Кардашијан открила ПРАВИ РАЗЛОГ због чега престаје снимање ријалитија

- Само се штитим од цовида-19 носећи одрану кожу млађег себе. Не заборавите да носите маску- написао је уз фотографију на којој носи маску с мотивом из филма Сам у кући, тачније сцене у којој Кевин вришти. Фотографија је за неколико сати достигла 500 хиљада лајкова.

 

Калкин је имао само 10 година када је постао планетарно познат, али и милионер. Тада је обезбедио финансијску сигурност о којој су његови вршњаци само могли да сањају. У интервјуима често је наглашавао да води обичан живот, какав воде и његови вршњаци, али да без обзира на филмове и даље нормално да иде у школу.

 

Одрастао је са седмеро браће и сестара, а ка глуми га је усмерио његов отац Кит, за којег је касније тврдио да га је малтретирао психички, вербално и физички.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas