Oglas
· · Komentari: 0
REKORDER

O maski poznatog glumca svi pričaju: Pola miliona lajkova za nekoliko sati (FOTO)

Glumac oduševio pratioce maskom

1602150321_kalkin.jpg
Foto: YouTube printscreen /the latest show
Oglas

Makalej Kalkin, ponovo je oduševio svoje obožavaoce. Ovoga puta nije fotografija na kojoj pozira i pokazuje svoj novi izgled, već se pohvalio maskom koja je postala potpuni hit.

Pročitajte još: Kim Kardašijan otkrila PRAVI RAZLOG zbog čega prestaje snimanje rijalitija

- Samo se štitim od covida-19 noseći odranu kožu mlađeg sebe. Ne zaboravite da nosite masku- napisao je uz fotografiju na kojoj nosi masku s motivom iz filma Sam u kući, tačnije scene u kojoj Kevin vrišti. Fotografija je za nekoliko sati dostigla 500 hiljada lajkova.

 

Kalkin je imao samo 10 godina kada je postao planetarno poznat, ali i milioner. Tada je obezbedio finansijsku sigurnost o kojoj su njegovi vršnjaci samo mogli da sanjaju. U intervjuima često je naglašavao da vodi običan život, kakav vode i njegovi vršnjaci, ali da bez obzira na filmove i dalje normalno da ide u školu.

 

Odrastao je sa sedmero braće i sestara, a ka glumi ga je usmerio njegov otac Kit, za kojeg je kasnije tvrdio da ga je maltretirao psihički, verbalno i fizički.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas