Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Обележио је једну еру телевизије на нашим просторима: Где је и шта ради данас ПИЛЕ Телешоп

Некадашње ТВ лице Зоран Радојковић, ког су сви знали под именом Пиле Телешоп, увесељавао је нацију духовитом емисијом у којој се бавио ТВ продајом бесмислених производа

1650885217_Screenshot_7.jpg
Пхото:Принтсцреен/инстаграм/зоранпиле
Oglas

Он је за кратко време привукао много пажње публике и постао један од омиљених водитеља, а познато је да је био и новинар, као и да је учествовао у првој сезони ријалитија "Фарма".

Међутим, после тога свега схватио је да је време за нови почетак, па се с породицом преселио у Беч.

- Већ годинама живим с породицом у Аустрији, у Бечу. Деца ми овде иду у школу, супруга Ана ради за једну италијанску фирму. Сви у породици одлично говоре немачки, ја сам најгори. Аустрија је прелепа земља, Беч веома организован град. Иако долазим и у Београд и у Велико Градиште, где имамо кућу, Аустрију сада сматрам за свој дом - рекао је Пиле пре неколико година за медије.

 Он је признао да му није било лако док се није привикао на живот у туђини, али то није дуго трајало.

- Лако је човеку да се навикне на боље. Првих пола године није ми било нимало лако, почео сам живот у 44. од нуле. Поздрављам све који ме памте и желим нам свима да у следећим годинама Србија крене набоље, а ја да се вратим и засмејавам своју нацију као пре — рекао је тада водитељ.

Ипак, жеља о повратку испунила му се брже него што је мислио: како је пре три године открио, његова ћерка Сара је уписала факултет у Србији, па јој се он придружио у родној земљи.

- Ја сам једна од ретких будала која је решила да се врати у домовину. Пресудила је моја млађа ћерка која је уписала глуму, а ја сам дошао јер не може да буде сама. Треба нешто да скувам, да оперем веш, мало да будем мајка. У Бечу су остале супруга Ана и старија ћерка Јана, а ми смо овде - испричао је тада Пиле.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  Место где се КУПАЈУ ВИЛЕ И ВЕЧНО ВЕЗУЈУ ЗАЉУБЉЕНЕ: На овом месту ствара се један од НАЈВЕЋИХ ВОДОПАДА у Србији

Пиле је тада почео да снима и свој YоуТубе серијал у ком представља нашу земљу и њене лепоте, а убрзо потом је у Бечу започео снимање емисије у којој има част да угости истакнуте госте.

Како је рекао приликом боравка у Србији, одлично се сналази у кухињи и пази да се његова ћерка храни квалитетно док он брине о њој.

- Озбиљно кувам. Моја Сара је по цео дан на факултету и онда мора да понесе храну на факултет. Код нас је блам да носиш кутију са храном у школу или на факултет, међутим она је донела из Беча тај обичај, где родитељи спреме шта да се понесе. Тамо се пази шта деца једу и они су штедљив народ - објаснио је он.

 Пиле истиче да је задржао обичај да засмејава све око себе, али признаје да његове даме нису баш увек одушевљене.

-  Често засмејавам ћерке, али од када су старије, кажу ми да смарам и да су ми форе досадне и старе. Насмејем ја њих, али сам им и досадио јер умем да будем напоран. Сви ти хумористи који желе да насмеју и усреће друге су понекад мало и депресивни. Супругу такође знам често да засмејем, наравно дешава се и да се свађамо, не знам је л‘ то јерес што сам рекао. Али једини човек који може озбиљно да је засмеје сам ја, ипак смо 23 године у браку. Скоро ми је рекла да ме воли ко брата од стрица, стално се тако шалимо - рекао је Пиле.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas