Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОД ЛЕПОТИЦЕ ДО СТРАШИЛА: Ниједно њено дете не личи на оца као син, ког је Арнолд Шварценегер направио дадиљи (ФОТО)

Бивша жена Арнолда Шварценегера тугу лечила филерима, и сада изгледа непрепознатљиво

1684757653_Collage-Maker-22-May-2023-02-00-PM-1617-Svarci-i-zena-.jpg
Пхото: Профимедиа/ Твитер принтсцреен Неw Yорк Пост
Oglas

Након дужег времена, папараци су први пут у јавности усликали Марију Шрајвер (66), бившу супругу Арнолда Шварценегера.
Марија се дуго није могла видети са породицом у јавности. У ретким приликама, папараци би успели да је ухвате приликом куповине, а и тада би само пројурила поред фотографа, углавном кријући се иза наочара.

Ни то није без разлога, ако се узме у обзир да је свако њено појављивање пратила прича да је лице уништила филерима, поготово у последњих пар месеци. Некада јако лепа жена, Марија је изгледала непрепознатљиво док је била напољу током викенда. Бивша прва дама Калифорније фотографисана је у Санта Моники, потпуно без шминке, а њено лице изгледало  је унакажено.

 

На фотографијама које је ексклузивно објавио ПагеСиx, она је кренула ка свом аутомобилу.
Том приликом, нећака Џона Кенедија носила је лежерне ствари, показавши витку фигуру у 7.деценији, у црним хеланкама, љубичастој мајици и сивим патикама, али је зато њено некада прелепо лице све оставило у шоку.

Марија се 2011.године развела од Арнолда, након што је сазнала да је познати глумац (75) зачео дете са породичном домаћицом, Милдред Баеном. Она му је подарила сина Џозефа, а његова велика сличност са Шварценегером, била је пресудна да Марија посумња у свог супруга и његово очинство.


Шрајвер је убрзо након тога поднела захтев за развод брака, али он није окончан скоро деценију.
У децембру 2021, судски папири су открили да је бивши пар пристао да равномерно подели својих процењених 400 милиона долара.
Како страни медији преносе, иако бивши супружници деле четворо деце: Кетрин (32), Кристину (31), Патрика (28) и Кристофера (24), његов ванбрачни син највише личи на познатог оца.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas