Oglas
· · Komentari: 0

OD LEPOTICE DO STRAŠILA: Nijedno njeno dete ne liči na oca kao sin, kog je Arnold Švarceneger napravio dadilji (FOTO)

Bivša žena Arnolda Švarcenegera tugu lečila filerima, i sada izgleda neprepoznatljivo

1684757653_Collage-Maker-22-May-2023-02-00-PM-1617-Svarci-i-zena-.jpg
Photo: Profimedia/ Tviter printscreen New York Post
Oglas

Nakon dužeg vremena, paparaci su prvi put u javnosti uslikali Mariju Šrajver (66), bivšu suprugu Arnolda Švarcenegera.
Marija se dugo nije mogla videti sa porodicom u javnosti. U retkim prilikama, paparaci bi uspeli da je uhvate prilikom kupovine, a i tada bi samo projurila pored fotografa, uglavnom krijući se iza naočara.

Ni to nije bez razloga, ako se uzme u obzir da je svako njeno pojavljivanje pratila priča da je lice uništila filerima, pogotovo u poslednjih par meseci. Nekada jako lepa žena, Marija je izgledala neprepoznatljivo dok je bila napolju tokom vikenda. Bivša prva dama Kalifornije fotografisana je u Santa Moniki, potpuno bez šminke, a njeno lice izgledalo  je unakaženo.

 

Na fotografijama koje je ekskluzivno objavio PageSix, ona je krenula ka svom automobilu.
Tom prilikom, nećaka Džona Kenedija nosila je ležerne stvari, pokazavši vitku figuru u 7.deceniji, u crnim helankama, ljubičastoj majici i sivim patikama, ali je zato njeno nekada prelepo lice sve ostavilo u šoku.

Marija se 2011.godine razvela od Arnolda, nakon što je saznala da je poznati glumac (75) začeo dete sa porodičnom domaćicom, Mildred Baenom. Ona mu je podarila sina Džozefa, a njegova velika sličnost sa Švarcenegerom, bila je presudna da Marija posumnja u svog supruga i njegovo očinstvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@joebaena)


Šrajver je ubrzo nakon toga podnela zahtev za razvod braka, ali on nije okončan skoro deceniju.
U decembru 2021, sudski papiri su otkrili da je bivši par pristao da ravnomerno podeli svojih procenjenih 400 miliona dolara.
Kako strani mediji prenose, iako bivši supružnici dele četvoro dece: Ketrin (32), Kristinu (31), Patrika (28) i Kristofera (24), njegov vanbračni sin najviše liči na poznatog oca.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas