· · Komentari: 0
ODBRUSILA SVIMA!

Nada Topčagić BESNA nakon Zlatanovog rođendana - Otkrila zašto NIJE HTELA DA IDE u Milano i koliko je zapravo novca uzela (FOTO)

Pevačica otvoreno o proslavi kod Zlatana Ibrahimovića.

1633675867_pjimage--5-.jpg
FOTO: Printskrin/ Instagram/ topcagicnada

O pevačici Nadi Topčagić ne prestaje da se priča ovih dana. Nakon što je napravila šou na rođendanu Zlatana Ibrahimovića, svi prepričavaju doživljaje sa žurke, a Nada je sve uredno dokumentovala na svom Instagram profilu. 

Pročitajte još: Devojci je ošišao šiške u vozu i voleo je da radi sa Ksenijom Pajčin - Aleksandar Dramićanin u intervjuu za Magazin Novosti o zanimljivim detaljima iz svoje karijere

Nije htela u Milano

Nada je otkrila kako je došlo do toga da pođe na rođendan u Milano i zbog čega nije htela da ide.

"Dolazim sa Zlatibora i Zlatko kaže stiže jedna vest. Pozivaju nas na Ibrahimovićev rođendan. To je bilo tri dana pre nedelje. Rekla sam sebi: 'Nema šanse da idem na rođendan, ja imam šipke koji se kuvaju i pravim specijalitet od njih'. I međutim kuma me je ubedila da odem: 'Nado, šipaka će uvek biti, ali jedanput slavi Ibra 40. rođendan'. I ja opet razmišljam šta da radim. Svi su mi rekli da ja tamo moram ići. Samo sam zaključala kuću ostavila šipke i krenula za Milano" rekla je Nada.

Pošla je kao prava domaćica, imala je sve u torbi.

"Kada smo došli tamo torba mi je bila puna: sokovi, vode, sendviči, šporetne krpe. Onda mi je drug dobacio: 'Nado, ti j**ote ideš sa šporetnim krpama, samo ti fale među elitom frižider i sudopera."

Tvrdi da novac nije uzela

Nakon što je neimenovani izvor medijima otkrio da je Nada za nastup uzela 30.000 evra, pevačica je priču demantovala u emisiji.

"Mediji su preneli da sam uzela 30.000 od Zlatana. Slušajte ljudi, možda bih ja to pomislila za druge kolege, ali ja nisam uzela ni centa. Uvek govorim istinu. Verujte mi da nisam uzela novac ni za putne troškove. Besna sam zbog takvih priča. Mi smo otišli i vratili se. Javno govorim o svemu, to je bio poklon Ibri za sve što je uradio za mene. Ovo će ući u anale i istoriju. To niko od mojih kolega niko nije doživeo."

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.