Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Огласила се певачица која је оптужена за злостављање: "Знам какав је осећај бити осрамоћен сваког дана"

Америчка певачица Мелиса Вивијан Џеферсон, познатија као Лизо, оптужена је од стране својих плесача за злостављање

1691070669_profimedia-0787736643.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Певачица позната под надимком Лизо је прекинула ћутање након што су против ње изнесене оптужбе за сексуално узнемиравање

У изјави објављеној на Инстаграму, певачица је оповргла све што се износи против ње.

- Ових последњих дана било је страшно тешко и у великој мери разочаравајуће. Моја радна етика, морал и поштовање су доведени у питање. Мој лик је критикован. Обично одлучим да не одговарам на лажне оптужбе, али оне су колико год невероватно звуче и превише нечувено да се не би решавале. Ове сензационализоване приче долазе од бивших запослених који су већ јавно признали да им је речено да је њихово понашање на турнеји било непримерено и непрофесионално.

Ова 35-годишњакиња је написала да је као уметница „увек била веома страствена према ономе што ради“.

- Озбиљно схватам своју музику и своје наступе јер на крају дана желим само да покажем најбољу уметност која представља мене и моје фанове. Са страшћу долази напоран рад и високи стандарди. Понекад морам да доносим тешке одлуке, али никада ми није намера да се било ко осећа непријатно или да се не цени као важан део тима. Али знам и да нисам негативац каквим ме људи и медији представљају ових последњих дана - пише Лизо на Инстаграму.

- Не постоји ништа што схватам озбиљније од поштовања које заслужујемо као жене у свету. Знам какав је осећај бити осрамоћен сваког дана и апсолутно никада не бих критиковала запослене због њихове тежине. Желим да се захвалим свима који су пружили подршку да ме подигну у овом тешком тренутку - написала је она.

Ове недеље су три плесачице оптужиле Лизо за сексуално узнемиравање и стварање непријатељског радног окружења.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas