Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСПОВЕСТ

"Осамила сам се, тугујем...": Водитељка ПРВИ ПУТ проговорила о смрти бившег супруга Марка Живића

Водитељка једне од најгледанијих емисија "Практична жена", Наташа Павловић отворила је душу и споменула како се осећа након смрти бившег супруга, глумца Марка Живића.

1641467576_pjimage.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

У сумирању 2021. године, Наташа Павловић је за медије први пот проговорила о смрти глумца Марка Живића, са којим је била у браку.

- Година 2021. је моја најтежа година и искрено не знам одакле сам црпела снагу да останем на ногама и да будем посвећена и деци и послу. Не знам где сам нашла ту надљудску снагу да то све издржим, а да се ништа не примети, али нека буде да су деца та која су ме мотивисала - рекла је Наташа на почетку разговора за "Блиц", а онда је дошла и болна тема о прераној смрти Марка Живића.

Прочитајте још: Бивша супруга Марка Живића сломљена од бола: Наташа Павловић није могла да задржи сузе (ФОТО)

- То су ствари које не пролазе, то мора да се отпати и ја сам то урадила у своја четири зида. Таква сам. Немам ништа од тога што ћу своју тугу да делим са било киме, осамим се, тугујем тамо где ме нико не види и онда када изађем међу људе укључим аутопилот и идем даље. Ваљда смо ми људи животиње које могу да издрже чак и оно што мисле да не могу - рекла је Наташа у интервјуу и признала да јој је цела претходна година била велики изазов.

- Тешко је било бити расположен током претходне године. Нисам смела да посустанем, јер свима су нам се дешавале лоше ствари. Суочавали смо се с јако непријатним ситуацијама. Себи нисам смела да дозволим да се појавим на снимању емисије и да се види да ми је тешко, то је био прави изазов - додала је она.

Иако је 2021. година била изузетно тешка за Наташу, она признаје да због породице и посла мора да остане јака и да се не преда.

- Иако сам од оних жена које се труде да све постигну, наравно да се уморим. Данима јурим око пословних обавеза, пазим дете које ми је болесно, неиспавана сам, не знам где гледам, често ми се догоди да заплићем у емисији... Некада и намерно оставим у монтажи своје лапсусе, јер је превише савршености, поготово на друштвеним мрежама. С друге стране, ја баш желим да се поистоветим са женама које ме гледају, као и оне са мном јер нисмо увек најбоље, најзгодније и увек добро расположене - каже водитељка.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas