· · Коментари: 0

Откривено ко су НОВЕ ЧЛАНИЦЕ ГРУПЕ ХУРРИЦАНЕ: Једну већ добро познајете (ФОТО)

Ево ко су девојке које ће заменити популарни трио

1662212276_hurricane.jpg
Фото: Ата имагес

Након петогодишње успешне сарадње, која је ове године достигла врхунац, саопштено је да група Хуррицане неће даље наставити у истом саставу.

Три атрактивне девојке Сању Вучић, Ксенију Кнежевић и Ивану Николић замениће нове чланице.

У част претходних чланица решили смо да оне буду ,,Хуррицане оне" а нове чланице ће имати симболичан назив ,,Хуррицане тwо". По новом програму током септембра снимиће две песме а са публиком и фановима дружиће се 4 до 6 година - пише у саопштењу за медије.

Откривамо о коме је реч:

Анђела Келеман

 

Анђела има 26 година и најстарија је чланица новог састава бенда "Хуррицане". Она је већ позната у свету музике и има снимљених неколико песама. Такође је снимала и цовер за добро познате домаће песме. Има свој јутјуб канал на којем објављује углавном своје нумере.

 

Антонела Јуришић

 

Антонела Јуришић има 22 године и позната је у свету ТикТока (где је прати више од 160 хиљада људи, а броји и више од 9 милиона лајкова).

У њеном опису пише: "Ускоро стиже моја музика. Будите у току", алудирајући на нове песме у групи Хуррицане.

Такође, њу су људи могли да упознају и на Инстаграму (30.8к пратилаца), где често објављује да ужива у музици и посећује фестивале.

Прочитајте још: Слика Ане Бекуте из детињства: Певачица није испуштала микрофон из руке још од малих ногу (ФОТО)

Миона Лаура Срећковић

 

Најмлађа у новом тиму "Хуррицане" јесте Миона Лаура Срећковић. Она има 20 година, а јавност ју је упознала у такмичењу за Звезде Гранда прошле године. Том приликом није крила да не зна шта ће од треме.

Она је у овом такмичењу рекла да долази из Париза, а на одушевљење чланова жирија што по први пут имају неког из Француске, она је открила и своје порекло. Како је навела, тата јој је из Ниша, а мама из Крушевца.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.