Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СТИЖЕ ОЛУЈА- ''ХУРРИЦАНЕ'': Ово ће дефинитивно бити наше ЛЕТО (ФОТО/ВИДЕО)

Нова поставка групе "Хуррицане" објавила је свој први албум под називом "Лето"

1689928327_376297_hurricane-promocija-18072023-0029_f.jpg
Фото: АТА
Oglas

Младе и талентоване девојке Сара Курума, Јована Радић и Миона Срећковић, чланице овог састава, освојиле су регион. Како и саме истичу, задатак да надмаше популарност претходница нимало није лак, а оне све време чврсто газе и спремне су на све изазове.

- Заиста смо уживале док смо радиле све песме и спотове, да оправдамо име наше групе и много наде полажемо у све нумере - истичу младе и талентоване "ураганке".

Фото: АТА

- У групи имамо нашег малог шефа а то је Миона. Она нам је и мама и све. Кува нам, пожурује нас да не каснимо. Она нам је ту надређени. Овако се одлично слажемо. Мислиле смо да то неће бити тако, али када смо се упознале у студију, одмах смо се здружиле - рекла је Сара.

- Три девојке углавном је увек проблем. Пре окупљања се нисмо међусобно дружиле тако да је у почетку било упитно да ли ћемо да се слажемо, како ћемо да се слажемо и како ће све да испадне - рекла је Миона.

Фото: АТА

- Онда сам нам ја спасила ситуацију тако што сам гледала наталну карту. У наталној карти пише да смо трио фантастико. Баш онако компатибилне, све нам се слаже. Две трећине групе чине ваздушни знаци и ми негде летимо, а Миона је земљани и она нас вуче. Она нас мало спушта, ми њу мало дижемо и тако. Онда нам је врхунски, тако смо ни на небу ни на земљи - истиче Јована.

Комплетан интервју са "ураганкама" погледајте у видеу испод:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas