Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МУЗИЧКЕ ЗВЕЗДЕ

Ова певачица је КРАЉИЦА одбијених хитова: У њеним рукама били су "Златник", "Како ми недостајеш", "Да закопчам јелече"...

Замало да одбије и две песме које су је винуле у звезде - Јутро је“ и „Треба ми раме твоје“

1644165669_nada-topcagic.png
Фото: InstagramScreenShot/topcagicnada
Oglas

Певачица Нада Топчагић доживела је нови врхунац своје каријере у години за нама након што је њен хит "Јутро је" постао светски популаран због велике фудбалске звезде Златана Ибрахимовића. Све је кренуло након што је Златан Ибрахимовић на додели награда захтевао да уз овај музички хит изађе на сцену и прими награду. Након тога, Нада Топчагић је певала и на фудбалеровом рођендану у Милану.

Прочитајте још: "Умрећу с ожиљком због Данилове несреће": Наташа Беквалац отворила душу о БИВШИМ МУЖЕВИМА

Ипак, мало људи зна да је Нада Топчагић замало одбила овај хит, али и да је сматрају краљицом по броју одбијених хитова.

У њеним рукама су се налазиле песме „Поздрави га поздрави“ коју је касније отпевао Мирослав Илић, песма „Шта ће жена сама у кафани“ која је првобитно била намењена Нади Топчагић, али је овај хит завршио у рукама Индире Радић.

Прочитајте још: Смели аутфит у ОСМОЈ ДЕЦЕНИЈИ: Верица Ракочевић у џомбастим чизмама и кратком капуту изгледа као ТИНЕЈЏЕРКА (ФОТО)

Такође, нумера „Да сам мушко“ коју данас пева Сека Алексић прво је била понуђена Нади, а међу њеним пропуштеним хитовима нашле су се и песме „Да закопчам јелече“ Зорице Брунцлик, „Златник“ Тање Савић, па „Како ми недостајеш“ Хариса Џиновића. У том духи, за мало одбије и песму „Јутро је“ и „Треба ми раме твоје“, које су је касније винуле у звезде.

Прочитајте још: Где би требало да поставимо полицу са књигама према ФЕНГ СХУИ правлима? Ево шта доноси негативну енергију

- Хитови су прво долазили код мене, али сам ја многе одбила. Мени су све нудили јер сам ја тада била, да не кажем, број један. Лјуди не би веровали које су све песме биле код мене. Мало је фалило да одбијем и „Јутро је” и „Треба ми раме твоје”, а кроз ту песму су ме заволели сви. Много хитова је прошло поред мене. Одбила сам и песму „Да закопчам јелече”, коју пева Зорица Брунцлик. Али не жалим се, стварно, мислим да сам добро изабрала своје песме - испричала је Нада Топчагић својевремено.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas