Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ова слика више никада неће бити иста, фалићеш ми": Тончи Хуљић поделио тужне вести (ФОТО)

Легендарни музичар објавио тужну вест и опростио се од дугогодишњег пријатеља и сарадника

1662542899_tonci-huljic-.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Породица Хуљић пре нешто мање од два месеца била је на седмом небу. Хана и Петар постали су родитељи девојчице Албе која је у њихове животе унела велику радост и спокој. Међутим срећа, нажалост, није дуго трајала.

Прочитајте још: Прво му је посветила песму а после певала код ћерке на свадби: Мало људи зна за ЦЕЦИНУ љубав са овим СПОРТИСТОМ

Тончи Хуљић опростио се на друштвеним мрежама од свог пријатеља и сарадника Душана Васића који је створио и звукове за неке од Хуљићевих хитова.

Душан је био и дугогодишњи сарадник Горана Бреговића.

Музичар Тончи Хуљић опростио се од свог пријатеља  Душана Васића који је  преминуо пре два дана. Васић је за Тончија радио звукове бројних Хуљићевих хитова, а радио је на песмама које је Тончи компоноваи за Петра Грашу и Јелену Розгу.

Од пријатеља се Тончи опростио на својим друштвеним мрежама уз њихову заједничку фотографију и емотиван опис.

Прочитајте још: Девојка која није спасила КРАЉА: Сви детаљи о ДАНУ смрти и односу Елвиса Прислија и његове последње жене (ФОТО)

 

- Ова слика више никада неће бити комплетна. Нажалост, јуче је отишао мој пријатељ и сарадник Душан Васић. Креирао је мој звук Мадре Бадессе и нетом снимљеног дуплог ЦД инструменталног цроссовер материјала.. Био је задужен за програмирање и креирање ритам секције великог броја мојих песама за Грашу и Розгу. Хвала ти за пријатељство и музику. Фалићеш ми исто као и члан породице.. Волимо те и чувамо у души, срцу и песмама - написао је Тончи.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas