Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Овај репрезентативац је зет Александре Радовић: "Због њега пратим Светско првенство у Катару"

Певачица не крије да због зета прати Светско првенство у фудбалу

1669365643_aleksandraradovic505012015.JPG
Фото: Н. Фифић
Oglas

Александра Радовић је бодрила свог зета који представља нашу државу у фудбалској репрезентацији. Певачица је дошла на једну прославу иако не воли да излази јер јој је живот поставио неке друге приоритете. 

- Ја сам скроз, можда и превише ван излазака, ноћног живота. За све постоји време. Са 20 и 30 година излазимо, барем ја тако гледам на ствари. А у неким каснијим годинама, време је да посвети време детету, породици и другим стварима. Нисам ноћни тип ни весељак да наручујем песме у кафани - каже Александра.

Певачица је истакла да ће ове године снажно навијати за фудбалску репрезентацију Србије у Катару, а разлог за то је зет. 

Прочитајте још: Милица Павловић проговорила о БИВШЕМ: "Он је јавна личност зато што сте га ПОВЕЗАЛИ са мном"

- Светско превнство ћемо пратити јер наш зет игра у репрезентацији, Марко Грујић, и због њега ћемо пратити. Увек се надамо голу, сваки пут и увек се радујемо. Они не живе овде већ у Португалу, кад се видимо, видимо се због бебе, да се мало поиграмо - изјавила је Александра за Блиц.

Иначе Марко Грујић је у браку са Мијиом Зеремски, одбојкашицом и ћерком Александра Зеремског који има ћерку и са Александром Радовић. Из тог разлога је певачица Грујића назвала зетом.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas