Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Овако изгледа 18 година МЛАЂА супруга Ђорђа Давида: Не живе ЗАЈЕДНО, нису формално венчани, а музичар тврди да је са њима све у реду (ФОТО)

Музичар је већ дуги низ година са Аном Мирчетић која се ретко појављује у јавности

1666772406_Foto-Printscreen-Instagram-zvezdegranda-Ataimages.rs.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - звездегранда, Атаимагес.рс
Oglas

Ђорђе Давид је већ дуго година у вези са  Аном Мирчетић, са којом има ћерку Сташу. Ана је 18 година млађа од музичара, међутим, за њих двоје та разлика не представља никакву препреку. 

Ана се ретко појављује у јавности, па тако нисмо имали много прилике да је видимо. 

Пар не живи заједно. Ђорђе је у једном стану, док су Ана и ћерка у другом. Он истиче да је са њих двоје све у реду и да Ану воли највише на свету без обзира што не живе под истим кровом.

‒ Не живим са породицом. Ја сам у једном стану, а Ана је са дететом у другом. Са нама је све у реду, супругу волим највише на свету, али због одређених животних околности тренутно смо раздвојени ‒ открио је Ђорђе Давид у једном интервјуу.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - звездегранда

Прочитајте још: Екстравагантна Јована Јеремић: Водитељка бирала перје и омиљени заштитни знак (ФОТО)

Што се тиче формалног венчања, Ђорђе је изричити противник потписивања папира јер сматра да је тај чин превазиђен и да представља само оптерећење.

‒ Мислим да је у 21. веку тај папир форма која постаје оптерећење и која је превазиђена. Не могу људи потписивањем једног папира да гарантују верност, поверење и истрајност. Знам толико примера дивних веза и љубави, где су се људи волели најстрашније, али оног тренутка кад потпишу тај папир та прича креће низбрдо, преноси Хелло.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas