Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ово је човек је освојио срца Неде Арнерић и Тање Бошковић: Све ЖЕНЕ су луделе за њим, а срећу је пронашао са водитељком (ФОТО)

Важио је за великог шмекера и био је миљеник многих жена

1662906177_Foto-Arhiva-Novosti-sarics-milena-andjela-Pixabay.jpg
Фото: Архива Новости сарицс, милена анђела, Пиxабаy
Oglas

Мушкарац који је сламао женска срца је Дејан Караклајић, редитељ и продуцент. Редитељ је серије "Тајне винове лозе" која је постала веома популарна.

Прва жена му је била Неда Арнерић. По неким наводима упознали су се на снимању "Ужичке републике", док неки ипак тврде да се пар упознао када је Неда већ била популарна. Међутим, њихова љубав се није завршила славно, али су остали у добрим односима, па је редитељ за њу увек имао само речи хвале.

Прочитајте још: Он је био ЦЕЦИНА прва љубав: Познат је јавности, а мало ко зна да су били заједно (ФОТО)

Глумица се касније удала за Милорада Мештровића, док је Дејан упловио у брак са глумицом Тањом Бошковић.

Тања и Дејан имају двоје деце, а њихов брак се завршио због Тањине превелике посвећености послу. Иако се о њиховом приватном животу мало тога знало, глумица је једном приликом дала објашњење о крају романсе.

- Био је духовит један човек кога сам обожавала, а који ме је оставио, и који је рекао: 'Не вреди, ти си удата за позориште - испричала је Тања у емисији "Ексклузив".

Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - РТС Програм за дијаспору - Званични канал

Дејан је након Тање пронашао мирну луку. Он се поново оженио водитељском Жаном Караклајић са којом је и данас у браку.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas