· · Komentari: 0

Ovo je čovek je osvojio srca Nede Arnerić i Tanje Bošković: Sve ŽENE su ludele za njim, a sreću je pronašao sa voditeljkom (FOTO)

Važio je za velikog šmekera i bio je miljenik mnogih žena

1662906177_Foto-Arhiva-Novosti-sarics-milena-andjela-Pixabay.jpg
Foto: Arhiva Novosti sarics, milena anđela, Pixabay

Muškarac koji je slamao ženska srca je Dejan Karaklajić, reditelj i producent. Reditelj je serije "Tajne vinove loze" koja je postala veoma popularna.

Prva žena mu je bila Neda Arnerić. Po nekim navodima upoznali su se na snimanju "Užičke republike", dok neki ipak tvrde da se par upoznao kada je Neda već bila popularna. Međutim, njihova ljubav se nije završila slavno, ali su ostali u dobrim odnosima, pa je reditelj za nju uvek imao samo reči hvale.

Pročitajte još: On je bio CECINA prva ljubav: Poznat je javnosti, a malo ko zna da su bili zajedno (FOTO)

Glumica se kasnije udala za Milorada Meštrovića, dok je Dejan uplovio u brak sa glumicom Tanjom Bošković.

Tanja i Dejan imaju dvoje dece, a njihov brak se završio zbog Tanjine prevelike posvećenosti poslu. Iako se o njihovom privatnom životu malo toga znalo, glumica je jednom prilikom dala objašnjenje o kraju romanse.

- Bio je duhovit jedan čovek koga sam obožavala, a koji me je ostavio, i koji je rekao: 'Ne vredi, ti si udata za pozorište - ispričala je Tanja u emisiji "Ekskluziv".

Foto: Printscreen/ YouTube - RTS Program za dijasporu - Zvanični kanal

Dejan je nakon Tanje pronašao mirnu luku. On se ponovo oženio voditeljskom Žanom Karaklajić sa kojom je i danas u braku.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.