Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ово је дан када сам одлучио да си моја за читав живот": Марко Булат објавио слику супруге из болничке постеље (ФОТО)

Певач Марко Булат објавио је слику супруге Марије из болничке постеље.

1640001059_bulat_05042019_0017.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Марија болује од хроничне анемије, те редовно прима терапије, а певач јој је у тешким тренуцима највећа подршка.

Марко Булат је уз емотивну фотографију коју је поделио на свом Инстаграму написао и поруку која је разнежила и расплакала многе.

Прочитајте још: "Знала сам да ми та особа даје пример онога што никада не бих желела да будем": Џенифер Анистон проговорила о мајци

- Ово је дан када сам одлучио да си моја за читав живот, измучена од болничке постеље и неуспелих терапија. Мој борац са масном косом и осмехом на лицу јер видиш човека који те воли, а стид ти ставља руку на лице јер те нисам затекао сређену. Нисам те одабрао због чисте косе већ због чистог срца, рањене душе која крвари за свима а теби нема ко рану да превије. Ту сам ја да ти мамим осмех, да те бодрим у плановима, родила си ми ћерку и сина а у мени имаш друга и брата. Бићу ти ослонац на путу живота никад камен спотицања, оно што ти квари фризуру је мој ветар у твоја нејака леђа и не обазири се ко шта прича и вређа. Ти си као солунски борац израњаван, издан, а опет поносан, честит, храбар не могу те душманске сплетке поколебати а камоли сј....ти - написао је певач у опису, док су се коментари низали.

Марко и Марија у браку су од 2015. године и имају ћерку Доротеу и сина Саву.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas