Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Петар Грашо о супрузи: "Она разуме мој посао и онда је живот лакши"

Популарни музичар Петар Грашо који ретко говори о приватном животу овога пута открио је неке детаље у вези са његовом супругом Ханом Хуљић.

1667214466_1e4e9d080852bec3e13fb942c83ab7b7dd7ece2d.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Љубавна прича овог пара веома је заинтиргирала јавност, али њих двоје никада нису желели много да говоре о детаљима везе.

– Ја верујем ако неко има у старту базично толеранцију, а уз то је она подпомогнута тиме да разуме посао којим се бавим онда је живот лакши. Јер није једноставно ако не прихватиш да је неко са ким живиш одсутан од 30 дана 15 или 10, понекад 28. Хана је ту врло врло стамена и врло лагана – рекао је популарни музичар.

Одмах се покренула тема о томе да ли човек може да се заљуби и у познијим годинама.

Прочитајте још: Александра Младеновић открила да ли је још увек САМА: "Сазрела сам и више нема места за глупости"

–Ја мислим да се човек увек може заљубити ако је отворен према животу. То значи да треба веровати у љубав да би се заљубио. Знам да звучи клише, али неки људи већ у тридесетим годинама кажу ми смо остарили, ево имамо фамилију, ево жена ме чека, добра је, ено она моја, али која она твоја то ти је жена? Имаш 35 година, то ти је жена коју волиш, коју си оженио пре седам година. Ако се неко одреди у старту да је жена она моја која квоца не да му на пиво, а неко са женом иде на пиво. Е ја спадам у ову другу категорију без намере да се правим фул романтични велики фрајер него зато што ја желим да имам такву врсту односа – истакао је Грашо.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas