Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Петар Стругар је био у браку са овом глумицом: Заједничку љубав према јахању пренели на сина (ФОТО)

Петар и Ивана су након развода остали у одличним односима

1697956553_aa64c789db5575e4078c0d888674ee460f85c7b1.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Глумац Петар Стругар тренутно ужива у љубави са глумицом Нином Нешковић, а мало ко зна како изгледа његова бивша жена која је такође глумица.

Наиме Петар Стругар био је у браку са 6 година старијом колегиницом са којом има сина Зарија.

У питању је Ивана Николић, коју смо заволели у серијама "Убице мог оца","Синђелићи" и "Жигосани у рекету", а позоришна публика је може гледати у Београдском драмском позоришту, где је стални члан од 2010. године.

Петар и Ивана су се венчали 2013. године након две године забављања, а годину дана касније су добили сина Зарија. Међутим, 2015. године су ставили тачку на свој брак, али су остали у добрим односима.

– Петар и ја смо остали у добрим односима, али на томе се ради. То је нешто што је поправљиво и могуће, тако да смо ми, на обострано задовољство, јако добри пријатељи и учествујемо заједно у одгајању сина – причала је Ивана својевремено и додала да није престала да верује у љубав и брак.

Заједно са Петром дели љубав према јахању, а љубав према коњима су пренели и на сина Зарија.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas