Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Певачица која је успела да смрша 52 килограма за шест месеци: Довела је линију до савршенства након дуге БОРБЕ (ФОТО)

Била је веома популарна 90-их година прошлог века

1663411757_anica.png
Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - Аница Миленковиц
Oglas

Певачица Аница Миленковић је била на врхунцу славе 90-их година. Памтимо је по хиту "Ланчић" који јој је донео велику популарност.

На врхунцу славе је одлучила да оде у Америку и да се више не враћа. Данас живи на Флориди са сином и ћерком, а поред певања бави се и другим пословима.

Она је у једном тренутку имала 115 килограма, а угојила се након трудноће. 

"У првој трудноћи сам се много угојила јер сам се опустила. До тада сам тренирала и пазила шта једем јер сам склона гојењу. Када сам пре 12 година родила ћерку Барбару, успела сам да ослабим, а онда је уследила друга трудноћа. Опет сам смршала, али је мој син Филип рођен без слуха и уградили су му имплант када је имао годину дана. Због његових операције и стреса почела сам нагло да се гојим", рекла је Аница својевремено.

Прочитајте још: Фатална плавуша била је сан многих током 90-их година, данас има 54. и ништа се није променила: Ево како данас изгледа чувана Дона из серије "Чувари плаже" (ФОТО)

Када се њен син опоравио она је кренула у борбу са килограмима.

"Пила сам разне препарате, држала сам дијете, ишла код лекара, али сам брзо одустајала. По препоруци пријатеља, 2018. године дошла сам до нутриционисте и фитнес тренера Клаудије Адеми. Рекла сам себи: "Све сам пробала, не кошта ме ништа да пробам и са њом. Тада је почео да ми се мења изглед, али и живот. Са њеном исхраном сам за кратко време, од јуна до децембра са 115 килограма спала на 63. Желим да имам 58 килограма и идем ка том циљу", објашњавала је Миленковићева за медије.

 

Њен јеловник је био веома ригорозан, али је Аница била веома упорна и истрајна у одлуци да смрша. 

"Нисам могла без хлеба и слатког, али после првих седам дана нисам више имала проблем. Најгора су прва три дана новог режима. Хтела сам да одустанем, али је Клаудија стално била уз мене, није ми дозвољавала. Када сам после три дана видела колико сам се осећала добро и приметила да више нисам надута и немам главобоље, нисам ни помишљала да одустанем. Када се данас погледам у огледало, видим здраву жену лепог изгледа и знам да више нећу дозволити да се то промени", изјавила је певачица

Јеловник који практикује певачица је једноставан. За доручак једе омлет или двопек са мармеладом а понекад и овсене пахуљице. Док за ручак једе месо и салате, а оброк за вечеру је супа.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas