Oglas
· · Komentari: 0

Pevačica koja je uspela da smrša 52 kilograma za šest meseci: Dovela je liniju do savršenstva nakon duge BORBE (FOTO)

Bila je veoma popularna 90-ih godina prošlog veka

1663411757_anica.png
Foto: Printscreen/ YouTube - Anica Milenkovic
Oglas

Pevačica Anica Milenković je bila na vrhuncu slave 90-ih godina. Pamtimo je po hitu "Lančić" koji joj je doneo veliku popularnost.

Na vrhuncu slave je odlučila da ode u Ameriku i da se više ne vraća. Danas živi na Floridi sa sinom i ćerkom, a pored pevanja bavi se i drugim poslovima.

Ona je u jednom trenutku imala 115 kilograma, a ugojila se nakon trudnoće. 

"U prvoj trudnoći sam se mnogo ugojila jer sam se opustila. Do tada sam trenirala i pazila šta jedem jer sam sklona gojenju. Kada sam pre 12 godina rodila ćerku Barbaru, uspela sam da oslabim, a onda je usledila druga trudnoća. Opet sam smršala, ali je moj sin Filip rođen bez sluha i ugradili su mu implant kada je imao godinu dana. Zbog njegovih operacije i stresa počela sam naglo da se gojim", rekla je Anica svojevremeno.

Pročitajte još: Fatalna plavuša bila je san mnogih tokom 90-ih godina, danas ima 54. i ništa se nije promenila: Evo kako danas izgleda čuvana Dona iz serije "Čuvari plaže" (FOTO)

Kada se njen sin oporavio ona je krenula u borbu sa kilogramima.

"Pila sam razne preparate, držala sam dijete, išla kod lekara, ali sam brzo odustajala. Po preporuci prijatelja, 2018. godine došla sam do nutricioniste i fitnes trenera Klaudije Ademi. Rekla sam sebi: "Sve sam probala, ne košta me ništa da probam i sa njom. Tada je počeo da mi se menja izgled, ali i život. Sa njenom ishranom sam za kratko vreme, od juna do decembra sa 115 kilograma spala na 63. Želim da imam 58 kilograma i idem ka tom cilju", objašnjavala je Milenkovićeva za medije.

 

NJen jelovnik je bio veoma rigorozan, ali je Anica bila veoma uporna i istrajna u odluci da smrša. 

"Nisam mogla bez hleba i slatkog, ali posle prvih sedam dana nisam više imala problem. Najgora su prva tri dana novog režima. Htela sam da odustanem, ali je Klaudija stalno bila uz mene, nije mi dozvoljavala. Kada sam posle tri dana videla koliko sam se osećala dobro i primetila da više nisam naduta i nemam glavobolje, nisam ni pomišljala da odustanem. Kada se danas pogledam u ogledalo, vidim zdravu ženu lepog izgleda i znam da više neću dozvoliti da se to promeni", izjavila je pevačica

Jelovnik koji praktikuje pevačica je jednostavan. Za doručak jede omlet ili dvopek sa marmeladom a ponekad i ovsene pahuljice. Dok za ručak jede meso i salate, a obrok za večeru je supa.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas