· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

Pevačica Milica PAVLOVIĆ danas slavi 31. rođendan: Otkrivamo šta joj je MAĆEHA pripremila (FOTO)

Mlada pevačica danas proslavlja ulazak u četvrtu deceniju života

1660228530_milica_pavlovic_musk_09062022_0041.jpg
Foto: Ataimages

Mlada zvezda Granda Milica Pavlović proslavlja svoj danas 31. rođendan, a sudeći prema fotografijama obasuta je ljubavlju i pažnjom njene porodice i prijatelja iz rodnog grada. Ipak, posebno iznenađenje za nju stiglo je od njene maćehe.

Pročitajte još: Najlepši zagrljaj u "gradu ljubavi": Fotografije SLOBODE MIĆALOVIĆ iz Pariza će vas oduševiti (FOTO)

- Imam najdivniju maćehu na svetu koja je ogromnu tortu donela iz Šapca dan uoči mog rođendana. Najdivnije komšije iz svog sela koji su celu noć putovali da bi bili na ručku danas sa mnom, sestru lepoticu i tetku koja svakog jutra leči ljude u domu zdravlja i danas je zbog mene obukla najlepšu haljinu. Hvala vam od srca- poručila je Milica.


Foto: InstagramStoryScreenshot/senoritamilica

Pročitajte još: Tri idealne vrste poslova za osobe SKLONE DEPRESIJI:Stručnjaci dali mišljenje

Usledile su i brojne objave njenih fanova, kolega i članova porodice koji su Milica Pavlović poželeli najlepše želje povodom rođendana. A onda je usledila i pevačicina objava u kojoj se svima zahvalila na čestitkama.

Pročitajte još: Jasan znak da previše peremo lice: Manje je više u ovom slučaju

- Rođena sam pod srećnom zvezdom jer IMAM VAS! Godinama je za mene 11. avgust dan najveće ljubavi, jer mi vaša ljubav i energija daju najveću snagu! Privilegija je imati vas u životu! Na svaki rođendan me podsetite koliko vam dugujem i zato sam vam spremila jedan mali poklon! Sklonila sam sa strane 31 narukvica albuma "Posesivna“ za vas... Na kraju dana moj tim će slučajnim izborom komentara i čestitki ispod ovog posta odabrati dobitnike. Zahvalna sam vam na svemu! Volim vas NAJVIŠE! Vaša M!- napisala je Pavlovićeva.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.