Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

ЈЕЗИВО! Нина Бадрић пријавила манијака: Погледајте шта јој је радио Илија, возач у ПЕНЗИЈИ!

Позната певачица има проблем који је прати већ неко време.

1615379504_nina-badric.png
Фото: Принтсцреен / Yоутубе/ О КАНАЛ
Oglas

Илија М., возач у пензији, познатој певачици није могао одолети. Због ње је обишао целу земљу. На њеним концертима био је увек у првим редовима, а опседнутост њоме интензивирала се у августу 2018. године, да би две године касније кулминирала у казнену пријаву због наметљивог понашања. Тужилашво за њега тражи 8 месеци затвора и условну од 3 године.

Прочитајте још: "Трачеви се измишљају само за ултра популарне": Овако је Јелена Карлеуша причала пре 20 година... Мишљење није променила, али ево шта јесте! (ВИДЕО)

Све за њу

Једном ми је отворила врата. Чекао сам је и видео да је то она. Понудио сам јој неке радове, на шта ми је одговорила да она сама пише песме. Само сам хтео да она види мој рад, јер ми је драга и као жена и као певачица. У сандучић сам јој послао једну песму која говори о њој и да сам замислио нешто више. Слао сам јој свашта, али не знам да ли је то прочитала.

Писао јој је песме, долазио на врата!

Његови гестови код певачице су изазвали немир. Приметила га је пре 5 година на својим профилима на друштвеним мрежама. Често је писао коментаре и објављивао песме. Објаве су биле бројне, љубавног карактера.

Прочитајте још: Наша позната глумица поделила драгоцене савете младима: "Досадно је бити у лошем расположењу и у проблемима"

Такође, она је на концертима поред већинске младе публике, међу првим редовима приметила старијег, седог мушкарца.

- Пре две године ми је позвонио на врата стана у Загребу. Шокирало ме то. Донео ми је неке песме, али се не сећам да ли је ишта говорио. Само је у мене зурио. То ме је престрашило, посебно јер сам га препознала са концерта. Рекла сам му да не желим са њим никакв контакт, да престане да доноси песме и да ми пише, те да више не долази јер ћу га пријавити полицији - рекла је Нина.

Његов Фејсбук пробил био је препун Ниних слика и песама!

Нина је говорила и о години 2019. када је снимала спот у Јелси и о томе да је он и тада био ту. Она се ужасно препала. Тада је провела неколико дана у својој кући у Јелси и приметила га је како седи на зидићу испред куће. Отишла је до њега, замоливши га да престане да је прати. Његов одговор је био једноставан - и он летује на Хвару и има право да буде ту. И тада је затражила полицијску заштиту. А када је почела пандемија приметила га је како често пролази поред њене куће у Загребу.

Прочитајте још: Њен одговор се чекао: Након што су Меган Маркл и принц Хари изнели оптужбе на рачун краљевске породице, огласила се краљица Елизабета (ФОТО)

- Осим што је често пролазио мојом улицом, ишао је и у исте продавнице као ја, трчао је мојом улицом и све време је гледао у моје прозоре. Била сам ужасно узнемирена и престрашена. Затварала сам прозоре да ме не види, а највише ме узнемирило што је дознао моје адресе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas