Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕКАД И САД

Да ли је препознајете? Рођена је у Риму, а данас је једна од најпопуларнијх младих певачица (ФОТО)

Омијена је певачица младе популације, а недавно се такмичила и на избору за "Песма за ЕВровизију"

1620382676_sara.jpg
Фото: Инстраграм сторy/сарајооффициал
Oglas

Рођена је у главном граду Италије 1993. године, где је и одрасла. У 16. години заједно са оцем и мајком, преселила се у Београд.

Прочитајте још: Представница СРБИЈЕ на Евровизији о проблемима са којима се суочава: "Припремила сам децу..."

Млада певачица први пут се на јавној сцени појавила 2012. године, као учесница такмичења "Први глас Србије", у коме је освојила треће место. Србију је 2013. године са групом "Моје три", престављала на Евровизији са песмом "Љубав је свуда", али нису успеле да се пласирају у финале престижног такмичења.

Фото: Инстраграм сторy/сарајооффициал

Свој први соло сингл издала је 2014. под називом "Ко је овде ко?" и од тада њена каријера почиње да иде узлазном путањом. Данас је једна од најомиљенијих певачица тинејџера, а њене песме сврставају се међу најслушаније у поп музици. Недано је учествовала у избору за "Песму за Евровизију" са нумером "Мушкарчина", која је једна од најпопуларнијих песама на нашим просторима..

Фото: Инстраграм сторy/сарајооффициал

У питању је Сара Јовановић, познатија као Сара Јо!

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas