Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

ПОКУШАВАЛА САМ ДА ЗАТРУДНИМ, БИЛО ЈЕ ТЕШКО: Џенифер Анистон, након година осуде јавности да не жели децу, ПОТВРДИЛА ДА ЈЕ ПОКУШАВАЛА да се оствари као мајка!

Џенифер Анистон, први пут у једном интервјуу говори о најинтимнијим стварима из свог живота, и поручује да не жали ни за чим!

1668066016_shutterstock_96003161-Jennifer-.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Џенифер Анистон (53)  годинама је одбацивала наводе о потенцијалној трудноци, са грациозношћу и достојанством. Било је и оних који су као главни разлог њеног развода од Бред Пита, наводили да је глумица усредсређена на каријеру, и да не жели да је у томе успори улога мајке.
У свему томе су је називали себичном, саможивом и омаловажавали је као жену. Истина је потпуно другачија.
У искреном интервјуу за магазин 'Алуре',  који је недавно дала, Анистонова открива толико приватних детаља које нисмо знали раније.

Фото: Профимедиа

Звезда ''Пријатеља'', рекла је да је годинама покушавала да затрудни вантелесном оплодњом, у покушају да се оствари као мајка.
Многи наслови су написани у штампи о њој, годинама у назад, нагађајући да ли је трудна или не. Ово је први пут да је глумица потврдила да је у ствари заиста покушавала да добије бебу. Зашто се тек сада одлучила да подели своју интиму са светом, Анистон каже следеће: 
- ''У мојим 30-тим и 40-тим, стварно сам прошла неке грозне ствари, али да нисам кроз то прошла, никада не бих постала ово сада, што је суђено да будем. Увек бих била страшљива, нервозна, несигурна особа. А сада, просто ме баш брига више!''

Фото: Профимедиа

Прочитајте још: Луна Ђогани ИЗГУБИЛА БЕБУ: Познати пар саопштио тужне вести - "Срце је престало да куца"


Анистон још на ту тему каже: ''Покушавала сам да затрудним, то је био период пун изазова за мене. Све те године и године спекулисања...био је стварно тешко. Пролазила сам кроз вантелесну оплодњу, пила кинеске чајеве, све сам пробала. Све бих дала да ми је неко рекао 'замрзни јајне ћелије, учини себи услугу!  Просто не размишљаш. И ево ме данас. Тај брод је отпловио.'
Додаје јос да не жали ни за чим, и да осећа мало олакшање јер се више не пита ''Може ли? можда, можда ,можда'', и што више не мора да размишља о томе.
На питање зашто је сада, после толико времена ипак одлучила да говори на ту тему, поручује: ''Провела сам толико година штитећи своју приватност. Свет је стварао приче које нису тачне, па бих могла на крају и рећи шта је истина. Више немам шта да кријем.''

Фото: Профимедиа

Прочитајте још: Неочекивањи потез Џенифер Лопез: Певачица похвалила бившу жену Бена Афлека - "Деца су постала најбољи пријатељи"

У најновијем интервјуу такође говори о причама да је себична, као и да је бринула само о својој каријери, посебно када је реч о њеном браку са Бред Питом, о коме се пуно писало:
- ''Само ме је каријера интересовала. И не дај Боже да је једна жена успешна, а да нема дете. А разлог зашто ме је муж оставио, зашто смо завршили наш брак, је тај што нисам хтела да му подарим дете. То су апсолутне лажи. Немам шта да сакријем више, у овом тренутку.''
Након свега, Џенифер не крије да би волела можда и поново да се уда, или да бар уплови у мирну луку, јер како каже недостаје јој да се ушушка крај неког када увече дође кући, у нечији загрљај и да му каже : ''Ово је био тежак дан.''

 

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas