Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Поносна сам што су сви моји Београђани": Јована Јоксимовић о родитељима и школовању - "Када сам схватила да немам новац ни за пиће, почела сам да радим"

Водитељка открила мало познате детаље о својој породици и студирању

1692010911_zeljko_rodjis_20042022_0037.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Јована Јоксимовић данас је једна од најпознатијих водитељки. Поред успешне каријере, ужива у љубави са певачем Жељком Јоксомовићем, са којим има сина Косту и ћерке Срну и Ану.

Води идиличан живот, а ни њено одрастање није било обележено тешким тренуцима:

- Оно на шта сам поносна је што су генерације мог оца и моје мајке Београђани, сви су овде рођени, чак и чукунбаба. Осећали смо неку врсту привилегије што смо могли да живимо у прадедином стану на Дорћолу. Мама ми је увек говорила да водим рачуна, јер, иако сам вуковац, да ће на факултету сви из унутрашњости да ме престигну. Мени то тад није било јасно, али чињеница је да се ми Београђани уљуљкамо. Моји родитељи су имали дивне плате и ми нисмо имали за чим да гриземо - изјавила је својевремено водитељка у емисији "Из профила", па се присетила студентских дана:

- Родитељи су ме терали и гурали и ја сам уписала Економски факултет и мислила сам да ће све ићи лако, а заправо је то било нешто потпуно другачије. Тада сам се први пут сусрела са размишљањем да не морам одмах да дам прву годину и тада су ми родитељи укинули џепарац. Тако ја нисам размажена, иако сам јединица! (смех) И када сам схватила да немам новац ни за пиће, схватила сам да морам да радим. Тако да, или те родитељи пусте да будеш размажен и да глумиш неку важну Београђанку, а немаш иза себе образовање, или те натерају да радиш.

Открила је мале тајне доброг вођења емисије:

- Мислим да је циљ сваког интервјуа не да ти поставиш пред гледаоце истину за коју ти мислиш да је права, већ да пробаш да добијеш нешто што нико из те особе није извукао. Ту не помаже бритак језик, мислим да код нас новинара много више значи оно што камере ни не виде, те наше мимике које имамо према саговорнику када нас камера не снима. Ти саговорника негде ломиш када те нико не види, тако да ја мислим да није осмех тај који их увек изведе на пут да кажу све што кажу. Стварно то мислим - закључила је.

Бонус видео:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas