Oglas
· · Komentari: 0

"Ponosna sam što su svi moji Beograđani": Jovana Joksimović o roditeljima i školovanju - "Kada sam shvatila da nemam novac ni za piće, počela sam da radim"

Voditeljka otkrila malo poznate detalje o svojoj porodici i studiranju

1692010911_zeljko_rodjis_20042022_0037.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Jovana Joksimović danas je jedna od najpoznatijih voditeljki. Pored uspešne karijere, uživa u ljubavi sa pevačem Željkom Joksomovićem, sa kojim ima sina Kostu i ćerke Srnu i Anu.

Vodi idiličan život, a ni njeno odrastanje nije bilo obeleženo teškim trenucima:

- Ono na šta sam ponosna je što su generacije mog oca i moje majke Beograđani, svi su ovde rođeni, čak i čukunbaba. Osećali smo neku vrstu privilegije što smo mogli da živimo u pradedinom stanu na Dorćolu. Mama mi je uvek govorila da vodim računa, jer, iako sam vukovac, da će na fakultetu svi iz unutrašnjosti da me prestignu. Meni to tad nije bilo jasno, ali činjenica je da se mi Beograđani uljuljkamo. Moji roditelji su imali divne plate i mi nismo imali za čim da grizemo - izjavila je svojevremeno voditeljka u emisiji "Iz profila", pa se prisetila studentskih dana:

- Roditelji su me terali i gurali i ja sam upisala Ekonomski fakultet i mislila sam da će sve ići lako, a zapravo je to bilo nešto potpuno drugačije. Tada sam se prvi put susrela sa razmišljanjem da ne moram odmah da dam prvu godinu i tada su mi roditelji ukinuli džeparac. Tako ja nisam razmažena, iako sam jedinica! (smeh) I kada sam shvatila da nemam novac ni za piće, shvatila sam da moram da radim. Tako da, ili te roditelji puste da budeš razmažen i da glumiš neku važnu Beograđanku, a nemaš iza sebe obrazovanje, ili te nateraju da radiš.

Otkrila je male tajne dobrog vođenja emisije:

- Mislim da je cilj svakog intervjua ne da ti postaviš pred gledaoce istinu za koju ti misliš da je prava, već da probaš da dobiješ nešto što niko iz te osobe nije izvukao. Tu ne pomaže britak jezik, mislim da kod nas novinara mnogo više znači ono što kamere ni ne vide, te naše mimike koje imamo prema sagovorniku kada nas kamera ne snima. Ti sagovornika negde lomiš kada te niko ne vidi, tako da ja mislim da nije osmeh taj koji ih uvek izvede na put da kažu sve što kažu. Stvarno to mislim - zaključila je.

Bonus video:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas