Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСПОВЕСТ

Популарну певачицу муж оставио после порођаја: "Беба је имала два месеца, а он се заљубио у другу"

Певачица иза себе има турбулентне љубавне приче, а након свега што јој се десило готоо да се потпуно повукла из јавности

1639390965_tanja-banjanin.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен
Oglas

Певачица Тања Бањанин и даље се бави музиком и има наступе у Београду и осталим градовима у Србији, на јавне догађаје готово уопште не долази. Она се појавила на РТС - у са широким осмехом на лицу, а многи су констатовали да је лепота није напустила, те да изгледа боље него икада.

Прочитајте још: Упознали су се на Златару и одмах је знао да ће је оженити: Ово је супруга глумца Данила Лазовића (ФОТО)

Тања је својевремено прошла кроз веома тешке тренутке у приватном животу. Иза ње су два брака која су се наславно завршила, а први супруг ју је оставио док је била трудна, јер се заљубио у другу жену.

- Човек се баш заљубишка док сам била трудна. После првог брака сам била разбијена на ситне комаде, како психички тако и физички. Мој тадашњи муж је нашао другу. Ћерка је имала тек два месеца, а муж ми саопштава да је заљубљен у другу. Искрено, једва сам се подигла из тога. Ја сам му ствари спаковала у кесе. Више од годину дана ми је било потребно да изађем из кризе - испричала је певачица у неколико наврата за домаће медије.

Ни са другим браком није имала среће

- Код нас је тај наш крај дуго трајао. Нисмо се волели и нестало је поверење. Кап која је прелила чашу био је одлазак на свадбу код момка из мог бенда. Муж није хтео да иде са мном. Њему увек нешто не одговара, било да су то музика, друштво или хладна сарма. Тад је у мени нешто пукло - испричала је Тања једном приликом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas