· · Komentari: 0

Upoznali su se na Zlataru i odmah je znao da će je oženiti: Ovo je supruga glumca Danila Lazovića (FOTO)

NJihova ljubavna priča jedna je od retkih

1639379778_danilo-lazovic.jpg
Foto: YouTube printscreen

Danilo Lazović, bio je jedan od naših omiljenih glumaca, a svoj privatan život čuvao je daleko od očiju javnosti. Suprugu Branku, obožavao je čitavog života, a upoznali su se na Zlataru.

Pročitajte još: Ispovest majke Milana Marića: "Rizik je bio veliki da se rodi"

Branka je zajedno sa kulturno-umetničkim društvom, došla sa Cetinja na Zlatar, a kada je naš legendarni glumac video, odmah je drugarima kroz šalu rekao da će da je oženi, na kraju je tako i bilo.

Branka je Danilu rodila četoro dece

Iako nismo imali prilike da je vidimo često u javnosti, Milica Milša objavila je fotografiju sa Brankom, uz veoma dirljiv opis:

- Priboj, Dani Danila Lazovića, na slici sam sa Danilovom suprugom Brankom , ženom nestvarne lepote i snage , koja je rodila četvoro predivne dece i bila Danilova najveća ljubav i podrška - stoji u opisu fotografije.

Danilo Lazović, preminuo je 206. godine u 54. godini. Iz skladnog braka sa suprugom Brankom, dobili su četvoro dece - Milenu, Jelenu, Vuka i Miloša.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.