· · Коментари: 0
вип

ПОСЕБНА СЕРЕНАДА: Послушајте делић НЕОБЈАВЉЕНЕ песме Ђорђа Балашевића (ВИДЕО)

Супруга легендарног кантаутора најавила необјављену песму

1651235384_balasevic-1.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен

У најпознатијој улици региона, Јована Цвијића у Новом Саду, испред броја 33, биће представљена антологија љубавне поезије Ђорђа Балашевића и премијерно емитована његова до сада непозната песма.

Прочитајте још: Хитно оперисан: Финалисти ЗВЕЗДА ГРАНДА откривен рак тестиса

- Ђолета се сећамо сваки пут када смо културни, сваки пут када се некоме захваљујемо, сваки пут када некога волимо, сваки пут када смо странцима најбољи домаћини -  каже Алекса Балашевић.

- Ђоле је ту негде сигурно и његово присуство у овој кући је такво. Коначно - тврди Јелена Балашевић.

Зато ћемо га срести опет, испред његове куће, уз посебан аудио-визуелни догађај, тамбураше и чланове породице, који ће испричати своје тренутке с њим, пише РТС.

- Не забавно, или не смешно, или не нешто што би људи волели да чују због тога што је Ђоле дефинитивно најбољи отац на свету и сваку причу која је пример другим очевима и другој деци биће ми драго да испричам“, наглашава Јелена.

Цео регион чека ове стихове, а биће их и више, јер у новој књизи су и необјављене песме и преписка супружника. У свакој се налазе и оригинални делови Балашевићевог рукописа.

Та сензибилност и оно што се може увек ишчитати у две речи Додир свиле, што је и приказ својеврсне антологије љубавне поезије приређена за то вече, јесте сва она посебност, људскости и уметности која се деценијама неговала у овој кући“, наглашава Оливера Балашевић.

Прочитајте још: Мајка победнице ВЕЛИКОГ БРАТА очајна: "Не знам како ћу преживати ово"

На посебну Серенаду, о којој ће нам и сам Ђоле причати, данас када мрак буде призвао довољно звезда над Салајком, позвани су сви.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.