Oglas
· · Komentari: 0
VIP STUDENT

POSTAJE ADVOKAT: Kim Kardašijan položila državni ispit, učila po 10 sati dnevno (FOTO)

Kim Kardašijan se bliži tituli advokata.

1639492394_pjimage--76-.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Rijaliti zvezda (41) položila je ispit za prvu godinu studenata prava u Kaliforniji, poznat kao "bejbi bar", objavila je u ponedeljak na društvenim mrežama.

Ćerka pokojnog Roberta Kardašijana (poznatog po svom radu kao branilac O Džej Simpsona) je poslednjih nekoliko godina glasno govorila o želji da oda počast svom ocu i da bude u stanju da se dalje zalaže za pitanja krivičnog pravosuđa.

Trnovit put

„Gledajući u ogledalo, zaista sam ponosna na ženu koja se danas osvrće u odrazu“, napisala je Kardašijanova na Instagramu. „Za sve koji ne znaju moj put na pravnom fakultetu, znajte da mi ovo nije bilo lako, niti dato."

Pročitajte još: Pogledajte KAKO IZGLEDA 28 godina mlađa žena koja je uspela da smiri čuvenog ZVERKU (FOTO)

Ona je dodala: „Znam da bi moj tata bio tako ponosan i da bi zapravo bio toliko šokiran kada bi saznao da je ovo moj put sada, ali on bi bio moj najbolji partner u učenju. Rečeno mi je da je bio ozloglašen po tome što je ismevao ljude koji nisu prošli iz prve kao on, ali bio bi moj najveći navijač!"

Kardašijan je rekla da je pala na ispitu tri puta u dve godine – uključujući jednom ranije ove godine nakon što je bila pozitivna na KOVID i imala temperaturu, iako „ne pronalazi izgovore“.

„Svaki put sam se vraćala i učila sve više i pokušavala ponovo dok to nisam uradila“, dodala je, ističući „10-časovne dane, dnevna četvoročasovna predavanja na zumu“ i vežbe sa profesorima.

Uskoro bi mogla da postane advokat

Kim studira pravo bez pohađanja tradicionalnog, državnog akreditovanog pravnog fakulteta, što znači da je morala da položi bejbi bar, što je ekvivalent završenoj jednoj godini pravnog fakulteta, prema Državnoj advokatskoj komori Kalifornije. Nastaviće da uči pre nego što nastavi da polaže pravosudni ispit u Kaliforniji, koji će je, ako položi, učiniti zvaničnim advokatom.

„Vrhunski advokati su mi rekli da je ovo skoro nemoguće putovanje i teže od tradicionalnog pravnog fakulteta, ali to je bila moja jedina opcija i tako mi je jako dobro biti ovde i na putu da ostvarim svoje ciljeve“, ona rekla je, izražavajući zahvalnost onima koji su joj pomogli na putu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas