Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ИСКРЕНО

Потресна исповест наше глумице: Мужа су ми доктори спашавали у болничкој постељи

Преживела пакао

1607005695_milica.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Када је сазнала крајем новембра да је позитивна на вирус корона, као и њен супруг Жарко Јокановић,, Милица Милша, отишла је у изолацију, а месец дана трајала је њена борба за оздрављење.

Прочитајте још: Милица Тодоровић искрено: Кад год ми затреба разговор посетим психотерапеута

- Осећам се боље самим тим што више немам корону. Али, опоравак није исти као када имате грип. Када оздравите, ви сте после неколико дана они стари. Код короне није такав случај. Треба вам много више времена да повратите снагу. Иако ја нисам имала малаксалост и отежано ходање, као што има Жарко, примећујем да нисам она стара. Разболела сам се 24. октобра, 15 дана сам имала вирус и све ово остало време је опоравак - рекла је Милица:

- Једноставно, како да кажем, не ходам мојим ходом. Још неких месец дана не смем да носим ништа што је тешко, нити да се замарам. Не само ја него сви људи који су прележали корону. То је болест где човек треба што више да се одмара и после саме болести. Корона се код сваког другачије манифестује. Лекари кажу да не треба гађати своје границе издржљивости, него ићи полако - саветује Милица.

Према њеним речима, када је сазнала да је инфицирана вирусом корона, као и њен супруг, пролазио је страх како ће све протећи.

- Није било пријатно. Осећате неизвесност. Ако вам је данас добро, не значи да ће бити и сутра. Нисмо паничили ни Жарко ни ја. Ишли смо дан по дан. Било нам је драго када тај дан прође добро и да није дошло до погоршања. Увек смо говорили: “Прошли смо још један дан”. Не могу да кажем да ми је било пријатно. Само сам чекала моменат када ће уљез да изађе из мене и да завршимо са тим. Неизвесно јесте. Непријатно јесте. Жарку се погоршала ситуација 12. дана, а 16. му је било најгоре. Код короне нема правила - поручује она. С обзиром на то да је њеном супругу била лошије здравствено стање, глумица је све време стрепила.

- Била сам забринута. Жарко је мој универзум. Мени је било страшно када је он отишао у болницу, ма колико год сам знала да је то најбоље за њега. Да је то права ствар и да ће моћи да се лечи, излечи. Свеједно, ја сам имала немир. Баш ми је било тешко свих тих 15 дана његовог боравка у болници, али је то био спас за њега. С једне стране сам била срећна што је у болници, што га лекари спасавају, и где је на правом месту са правом терапијом, утолико ми је недостајао у стану.

Прочитајте још: Син Исидоре Бјелице проговорио о последњој жељи своје мајке: Да ли је желела журку у белом?

- Била сам немоћна. Нисам могла да га видим... Заиста, један тежак период. Жарков опоравак је много тежи него мој. Корона је буквално руски рулет. Шта извучете. Нажалост, код короне нема никаквог правила. Правило је да се чувамо, носимо маске. Два дана пре него што добијемо корону, човек је заразан и шири је, а то не зна - каже Милица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas