Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Право ИМЕ Аце Пејовића: "Само ме је моја покојна мајка тако у животу звала"

Ацо Пејовић испричао анегдоту о свом имену

1702805370_Foto-Ataimages.rs-Aco-Pejovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Ацо Пејовић препознатљив је по моћном вокалу, годинама је на јавној сцени, изградио је завидну каријеру, међутим малоо ко зна његово право име.

Недавно је Ацо Пејовић открио да скоро нико није знао његово право име, те да је и његова најбоља другарица недавно сазнала како се заправо зове.

Како се увек представљао као Ацо, већина није ни претпоставила да је то заправо само надимак, а да је његово пуно име Александар, што и јесте сасвим логично.

- Александар ме нико не зове, само ме је моја покојна мајка тако у животу звала. Ево рецимо моја сестра, најбоља пријатељица Весна Милановић ме је јутрос баш звала и рекла: ''Је л' могуће да се ти зовеш Александар?'' Није знала а дружимо се 20 година - испричао је Пејовић, па додао:

- Мислим и кева ме је Александре звала само када се наљути - закључио је.

Иначе, Ацо Пејовић годинама је у браку са супругом Биљаном са којом има три ћерке на које је бескрајно поносан.

- Породица је моја тврђава. Њих четири су моје сидро, али и моје једро, мотор, покретачи свега. Сав успех о коме говорите не бих имао да њих четири нису биле моја подршка, глас разума- са осмехом каже Ацо који је током читаве каријере само једну Нову годину успео да прослави са породицом:

- Те године сам одлучио да не радим. Једноставно, пожелео сам да је проведем са својим људима. Спаковали смо се и отишли у Рим. Било је нестварно и то је, сасвим сигурно, до сада најлепша новогодишња ноћ у мом животу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas