Oglas
· · Komentari: 0

Pravo IME Ace Pejovića: "Samo me je moja pokojna majka tako u životu zvala"

Aco Pejović ispričao anegdotu o svom imenu

1702805370_Foto-Ataimages.rs-Aco-Pejovic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Aco Pejović prepoznatljiv je po moćnom vokalu, godinama je na javnoj sceni, izgradio je zavidnu karijeru, međutim maloo ko zna njegovo pravo ime.

Nedavno je Aco Pejović otkrio da skoro niko nije znao njegovo pravo ime, te da je i njegova najbolja drugarica nedavno saznala kako se zapravo zove.

Kako se uvek predstavljao kao Aco, većina nije ni pretpostavila da je to zapravo samo nadimak, a da je njegovo puno ime Aleksandar, što i jeste sasvim logično.

- Aleksandar me niko ne zove, samo me je moja pokojna majka tako u životu zvala. Evo recimo moja sestra, najbolja prijateljica Vesna Milanović me je jutros baš zvala i rekla: ''Je l' moguće da se ti zoveš Aleksandar?'' Nije znala a družimo se 20 godina - ispričao je Pejović, pa dodao:

- Mislim i keva me je Aleksandre zvala samo kada se naljuti - zaključio je.

Inače, Aco Pejović godinama je u braku sa suprugom Biljanom sa kojom ima tri ćerke na koje je beskrajno ponosan.

- Porodica je moja tvrđava. NJih četiri su moje sidro, ali i moje jedro, motor, pokretači svega. Sav uspeh o kome govorite ne bih imao da njih četiri nisu bile moja podrška, glas razuma- sa osmehom kaže Aco koji je tokom čitave karijere samo jednu Novu godinu uspeo da proslavi sa porodicom:

- Te godine sam odlučio da ne radim. Jednostavno, poželeo sam da je provedem sa svojim ljudima. Spakovali smo se i otišli u Rim. Bilo je nestvarno i to je, sasvim sigurno, do sada najlepša novogodišnja noć u mom životu.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas