Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Предосетио смрт? Након две године од смрти Џеја Рамадановског, певачев пријатељ открио непознат детаљ: "Рекао нам је да нема плакања"

Навршило се тачно две године од смртни легендарног певача Џеја Рамадановског

1670400338_dzej-ramadanovski.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/балканском улицом
Oglas

Иако су прошле две године, пријатељи Џеја Рамадановског и даље не могу да се помире са чињеницом да га више нема. Уочи годишњице, сарадник и пријатељ легендарног певача, Ацко Незировић, открио је непознате ствари из дружења са њим, али и детаљ у коме мисли да је он негде предосећао смрт.

Прочитајте још: Објављен узрок смрти Кристи Ели: Ево од чега је преминула славна глумица

- Сада када враћам филм и када се сетим пуно тих неких догађаја. Он је говорио у пијанству "ДЖони ја ћу да завршим пре вас, знаш оно моје". Обавезно је говорио да нема плакања, него мора да се зезамо и певамо како он воли. Много пута је причао да ће пре нас да оде, говорио је да ће Пера да га прозове. Говорили смо му да лупа. Сви смо били љути на њега, зашто не успори мало? - истакао је певач.,

- Покојни Синан, ДЖеј и ја где год да смо ишли, нама је хотел служио да уђемо истуширамо се и пресвучемо. Нисмо спавали. То је тако трајало, па сам ја говорио да је доста и да идемо. Међутим, он се тек тада активирао. Ето последњих неколико година ја сам се мало и повукао. Нисам ни могао да утичем на њега јер није хтео никога од нас да послуша, а криво ми је било што му се то дешава - навео је певач.

Прочитајте још: Рушка Јакић проговорила о тренуку који јој је потпуно променио живот: "За годину дана сам остала без оба родитеља"

- Последњи пут смо га видели 20 дана пред његову смрт у Мостару. Када сам га видео, баш га је била вода напала и баш се угојио. Звао нас је друг тада у ресторан затвореног типа, ту је он узео да пева али није могао. Њега људи воле, њему је потребно само да се појави и била би другачија атмосфера. Тачно сам знао тада да неће он још дуго да изгура - закључио је Незировић за Курир.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas