Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Преминула чувена Среда Адамс: Глумица нас је напустила у 64. години након тешке борбе

Лиса Лоринг је оставила неизбрисив траг у глумачком свету

1675070655_Foto-Printscreen-YouTube-MGM.jpg
Фото: Принтсцреен/YоуТубе - МГМ
Oglas

Позната глумица Лиса Лоринг преминула је у суботу 28. јануара у  64. години живота од последица можданог удара.

Прославила се улогом Среде у чувеној серији "Породица Адамс", а трагичне вести поделила је њена пријатељица на друштвеној мрежи Фејсбук.

- Са великом тугом обавештавам вас да је умрла наша пријатељица Лиса Лоринг. Пре четири дана доживела је велики мождани удар изазван пушењем и високим крвним притиском. Била је на апаратима за одржавање живота три дана. Јуче је њена породица донела тешку одлуку да је скине са њих и она је синоћ умрла - написала је она.

Она је у поменутој серији глумила када је имала шест година, а серија је приказивана од 1964. до 1966. године.

- Она је неизоставни део поп културе и у нашим срцима увек ће бити Среда Адамс. Прелепа, љубазна, мајка пуна љубави... Лисино наслеђе у свету забаве ј огромно! А наслеђе које је оставила својој породици и пријатељима, хумор, наклоност и љубав, дуго ће живети у нашим срцима. Почивај у миру, Лиса. Проклетсво, девојко... била си јако забавна -  написала је поменута пријатељица Лор на друштвеним мрежама.

Лиса се удавала четири пута, а иза ње су остале две ћерке и њени унуци Емилијана и Чарлс.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas