Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Оскаровац Ентони Хопкинс: И ОН ЈЕ ФАН СРЕДЕ АДАМС, а ево шта воли да ради у слободно време (ВИДЕО)

Глумац је познат по својим морбидним улогама

1672310574_Entoni-H-naslov.jpg
Пхото: Схуттерстоцк/ Инстаграм принтцреен антхоинyхопкинс
Oglas

Ентони Хопкинс (84) је можда најпознатији по улози Ханибала Лектора, из истоименог филма, као и из легендарног првог дела ''Кад јагањци утихну''. Он је маестралном улогом серијског убице, који је уједно и канибал, многима ледио крв у жилама.
Он је сада нашао начин како да се забави у своје слободно време, те је поставио забаван видео на свом Инстаграму. Он је ''одглумео Ствар''- посечену руку, из популарне серије ''Среда''.

Прочитајте још: УПОЗНАЈТЕ СРЕДУ: Ко је млада глумица која је својом упечатљивом улогом у истоименој серији, ОДУШЕВИЛА ПЛАНЕТУ? (ФОТО/ВИДЕО)​

У оригиналу ове најновије серије, 'Ствар' глуми илузиониста и мађионичар Виктор Доробанти, а сада је Хопкинс направио своју верзију у црно-белом снимку. Са убедљиво нашминканом руком, тако да делује као да има копче, глумац у видеу свира клавир и ''корача'' уз оригиналну тему филма ''Породица Адамс.''

Прочитајте још: Хтела да иде у пензију, али се ипак вратила: Камерон Дијаз о новогодишњим одлукама - "Неки циљеви се нису остварили"

Он је уз објаву, ставио духовити опис:

- Срећна среда. СТВАРИ се десе када глумац има слободног времена у рукама.

Фановима се јако свидела ова објава, те су неки од коментара били:
- Немој то да радиш! Прешао си ме за 10секунди...Срећни празници!
- Зато си ти мастер глуме, додао је неко.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas