Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Преминуо учесник Звезда Гранда, ЈАСМИН ХАСИЋ: Финалиста такмичења изгубио живот у 36. години

Јасмин Хасић, некадашњи учесник и финалиста музичког такмичења "Звезде Гранда", преминуо је након дуге и тешке болести у 36.години.

1637870845_2806539_jamsin-hasic-1_ls.jpg
Фото: принтсцреен/ звезде гранда
Oglas

Ова вест потресла је естраду, као и многобројне фанове који се од талентованог момка из Сребреника опраштају дирљивим речима на друштвеним мрежама.

- Оде млад момак и олега, нека Бог да снаге његовој породици, а њему рајски мир - написао је певач Хако Шљивар, док се његова колегиница Лејла Захировић опростила поруком:

- Драги Јашко, остала сам без речи, нема ствари да олакша бол и тугу, разочарење! Ово је огроман губитак, велики човек, певачина, диван супруг, диван отац… Волећу те брате мој заувек.

На профилу његове супруге Јасмине Слањанкић Хасић нижу се поруке подршке и жаљења због огромног губитка који их задесио, преноси "Гранд".

- Сувишна је свака реч! Туга и бол је велика, примите моје искрено саучешће, нека вам Бог да пуно снаге - гласи порука која је осванула на Фејсбуку.

Подсетимо, певачу се након операције у Турској здравствено стање нагло погоршало, због чега је његова породица спровела акцију пркљупљања крви којој су одазвале многе Јасминове колеге, пријатељи и поштоваоци. Тим поводом певач и његова супруга огласили су се на друштвеним мрежама и изразили захвалност свима коју су брзом реакцијом учествовали у овом хуманитарном гесту.

- На крају само траг наших дела остаје... Све остало није важно. Ни новац ни слава. Само оно што јесмо и што носимо у себи. Гклаву горе! Кад живот покаже канџе, ти покажи борбеност. Милион пута се сломи срце да би постало цело. Само најјачи постају најбољи. А мени..., мени срце к'о кућа, толико те људи воли и цени..., ни замислити не можеш. Поносан буди. Можемо ми све - написала је пре само пар дана његова Јасмина са којом има двоје деце.

Иначе, Јасмин је рођен у Сребренику. За учешће у "Звездама Гранда" пријавио се давне 2013. године, а улазак у финале такмичења и популарност стекао је 2014.

- Био сам аматер, нисам веровао у себе. Таленат сам наследио од оца, он је баш музикалан. Најбоље ми лежи Харисов стил певања, имам боју гласа сличну његовој, али то ме не дефинише као певача. Певам добро песме и других извођача. Иначе, сам врло једноставан момак, који, стицајем околности, зна да пева добро. А, своје слободно време волим провести с друштвом у риболову - говорио је својевремено Јасмин.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas