Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Потресне речи супруге ПРЕМИНУЛЕ ЗВЕЗДЕ ГРАНДА кидају срца: "Милион пута се сломи срце да би постало цело..."

Јасмин Хасић, некадашњи учесник "Звезда Гранда", преминуо је након дуге и тешке болести у 36.години.

1637874474_258092228_10220648533871327_1074620759037598618_n.jpg
Фото: Facebook/Jasmina Slanjankic-Hasic
Oglas

Финалиста такмичења Звезде Гранда, Јасмин Хасић преминуо је данас након дуге и тешке болести у 36.години. Певачу је недавно дијагностификован тумор на бубрезима који је пре више од три недеље оперисао у Турској, али је на жалост изгубио битку.

Битку за свој живот водио је већ неко време, а 15. новембра сакупљена је и нопхдодна крв за лечење око које се ангажовало пола естраде. Сво време лечење, пуну подршку давала му је супруга Јасмина са којом има двоје деце. Њене објаве на друштвеим мрежама вечерас су расплакале Балкан, а написане су протеклих дана током најтежег стања у којем је овај певач био.

- На крају само траг наших дјела остаје... Све остало није важно. Ни новац ни слава. Само оно што јесмо и што носимо у себи. Него, главу горе. Кад живот покаже канџе, ти покажи борбеност. Милион пута се сломи срце да би постало цијело. Само најјачи постају најбољи. А мени..., мени срце ко кућа, толико те људи воли и цијени..., ни замислит не можеш. Поносан буди. Можемо ми све. П.с. Свима Вам хвала...већину порука нисам ни стигла отворити - написала је супруга пре неколико дана.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas