Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Претили су да ће ми исчупати утробу због "Елитних одреда", а ја сам тада ИЗГУБИЛА бебу": Николија Јовановић проговорила свом најболнијем периоду

Певачица Николија Јовановић је проговорила о периоду када је изгубила бебу

1699949558_Foto-Ataimages.rs-Nikolija-Jovanovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Николија Јовановић је током живота водила многе битке, а открила је да је она најтежа била када је изгубила бебу. Певачица је одлучила да проговори о том болном периоду који се поклапао са распадом глупе "Елитни одреди" за шта је јавност кривила њу.

- Сада ми је то смешно, а у једном тренутку ми није било смешно, зато што кад су се они распадали, ја сам први пут затруднела са Рељом и изгубили смо прво дете. У тренутку када ме новинари зову и питају и преносе ми како је фан рекао да ће да ми ишчупа утробу због Елитних одреда, то је трајало месецима, а више пута су и Реља и Влада истакли, а и ја, да ја немам апсолутно никакве везе са распадом Елитних одреда, а највише сам, чини ми се, некако тог линча опет претрпела. Ја сам и дан-данас њима крива, али то су две одрасле особе. Друго, људи који прате Владу и Рељу и њихове каријере, врло им је јасно ко је како наставио да гради своју соло каријеру и ту не треба неко да буде много паметан да мисли да сам имала икакве везе са тим распадом. Било је јако болно и не желим да размишљам о томе - испричала је Николија у "Балканској улици", па са сузама у очима открила да јој је и друга трудноћа била веома ризична.

- Друге две трудноће сам, хвала Богу, успешно изнела. Било ми је битно да се потпуно изолујем, од родитеља, од брата, сестре, тетке, било кога са било којим лошим коментаром. Наравно, није их било, али за сваки случај. Ја сам чувала следеће две највише што сам могла. И на питање како - одлично, то је моје и не дам вам, и нисам им дала, иако је друга трудноћа била проблематична. Много смо желели друго дете, да Реа има брата или сестру. Баш сам водила рачуна и у једној и у другој, али у другој посебно, некако баш онако по пе есу све и нисам имала ни наступе, ја сам отказала наступе и у првој и у другој одмах. Значи, седела сам код куће и само из чиста мира када сам отишла на контролу у 20. недељи, значи, на пола, доктор је рекао: "Децо, имамо проблем, 50-50 посто да ће да опстане и питање је да ли ће сутра и даље бити ту". И онда сам ишла на хитан серклаж, доктор је урадио репозицију, већ је кренуо спонтани и онда сам лежала до краја трудноће. И успела сам и много сам срећна и ту сам се много променила. То ми је променило живот - закључила је Николија.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas