Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Прича са СРЕЋНИМ крајем: Јелисавета Орашанин дуго није могла да затрудни због ОПАСНЕ болести

Глумица се много намучила да би остала трудна са Петром

1667390037_Foto-Printscreen-Instagram-jagodenamagli-Ataimages.rs2.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - јагоденамагли, Атаимагес.рс
Oglas

Глумица Јелисавета Орашанин и кошаркаш милош Теодосић су данас родитељи ћерке Петре и сина Богдана. Међутим, њихов пут није био ни мало лак. Јако су желели децу, али Јелисавету је тромбофолија спречавала да остане у другом стању. 

"Више од свега смо желели дете, али због тромбофилије, која изазива згрушавање крви, то није било изводљиво. Срећом, медицина је напредовала, подвргла сам се вантелесној оплодњи и прошла прави мали хормонски ролеркостер, али данас имамо Петру. Прича са срећним крајем, што је једино важно. Многе жене суочавају се са истим проблемом, али је најважније не губити наду и бити упоран", испричала је она након порођаја за магазин "Хелло".

Прочитајте још: Анђела Јовановић емотивним снимком честитала рођендан дечку: "Љубав сваки даном расте"

Током трудноће је примала редовну терапију. Тестови за тромбофолију су веома скупи и код нас се раде тек када жена доживи три побачаја, па много њих не знају шта је тачан узрок неуспелих трудноћа. 

"Моја трудноћа је била ризична, јер ми је дијагностикован висок ризик на тромбофилију. Током читаве трудноће примала сам редовну терапију и све је било у реду. Нажалост, тестови на тромбофилију веома су скупи, тако да се код нас раде тек након што жена доживи три побачаја, па је много њих које изгубе плод, а не знају шта је тачан узрок тога. Не волим да причам о интимним стварима, али ово искуство желим да поделим управо да бих пренела поруку женама да не одустају", рекла је Јелисавета својевремено за "Сторy".

Њен порођај је дуго трајао, али је глумица заборавлиа на све муке када је бебу узела у наручје.

"Мој порођај је дуго трајао, била сам веома исцрпљена и уморна када се она родила и сећам се да сам само помислила како је слатка. Верујем да ће се свака жена сложити да тек неколико сати након рођења детета постанете свесни свега, односно тек када дође до физичког контакта и кад узмете бебу у наручје. Мислим да је мени требало неких десетак сати док нисам осетила ту срећу. Мама и сестра су биле уз мене. У Америци је систем такав да било ко може да буде са вама на порођају. Такође, у породилишту беба је све време са вама, али и чланови породице", открила је једном приликом.

Фото: Принтсцреен/ Инсгарам - јагоденамагли

Убрзо након тога је остала поново трудна, па је 2021. године на свет донела сина Богдана.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas