Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Принц Хари о смрти мајке, принцезе Дајане: "Нисам могао да плачем или осећам" - У 28. години доживео шок

Принцеза Дајана преминула је на данашњи дан 1997. гпдине. Њени синови, принчеви, Вилијам и Хари, нису се опоравили од трагедије која их је задесила, ни 26 година касније

1693469431_profimedia-0801441750.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Принц Хари, млађи син принцезе Дајане, ретко говори о трауми коју је доживео, а сада је одлучио да детаљније исприча кроз шта је пролазио годинама након смрти мајке.

Хари је говорио о својој неспособности да "осец́а или плаче" након смрти своје мајке, откривајуц́и у свом недавно објављеном Нетфликс документарцу како су се његове емоције појавиле тек годинама касније. У 4. епизоди серије Хеарт Оф Инвицтус војводе од Сасекса, која је покренута данас, Хари је отворио душу и проговорио о болној теми.

Открио је да му је терапеут саветовао да се "стави у стаклену теглу" и преузме контролу над оним шта може да уђе, а шта остане.

- Имао сам тај тренутак у животу када нисам знао за то, али због трауме губитка маме када сам имао 12 година, свих тих година нисам имао никаквих емоција, нисам могао да плачем, нисам могао да осетити. Тада то нисам знао. И тек касније, са 28 година десила се околност да је првих неколико мехуриц́а почело да излази, а онда је одједном настао хаос.

- Питао сам се, како да задржим ово? - рекао је искрено Хари, преноси Дејли Мејл.

У другој епизоди, војвода од Сасекса је такође рекао да није био свестан трауме коју је имао још од смрти мајке када је имао само 12 година. Хари је рекао да је, када се вратио из рата 2008., „највец́а борба за мене била то што нико око мене заиста није могао да помогне“, додајуц́и: „Нисам имао ту структуру подршке, ту мрежу или тај стручни савет да идентификујем шта је заправо иде са мном.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas